Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte potrebujem poradit s jednou "malickostou"
mam worskspace kde mam otvorene 3 analyzicke grafy
week, day a 240 min.
Privyznaceni SR urovni v 240 minutovom napriklad mam moznost volby zobrazit tuto SR uroven na vsetkych dalsich grafoch. Ale co ak chcem len aby sa tato vyznacena uroven zobrazila na grafe 240 a day ale nechcem aby sa zobrazila na week grafe.
Taka moznost tam neje, lebo ako nahle kliknem na jeden z tychto grafov a dam ze zobrazit len na tomto, tak z ostatnych grafoch to zmyzne.

Da sa to teda riesit len rucne teda v kazdom grafe zakreslit to zvlast alebo je na to nejaky trik?

Dik

• Odpovědí 1,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jiří S. Napsal:
-------------------------------------------------------
> Petertrader:
> jeden drží na místě pozadí a milostivě se posune
> až když cena dojede ke kraji a druhý drží na místě
> cenu a pozadí je bez tlačítka Hold k nezastavení.
>
> Ten co nemá ten čudlík tak má možnost ve
> vlastnostech nastavit že se posouvat nebude vůbec
> a nezbývá než nějak posouvat myší. Také se dá
> počet řádků zvětšit a otočit monitor na výšku,
> měnit velikost fontu apod..
> Kdybys to viděl v akci tak bys ten rozdíl poznat
> měl.
>
> Diverjh:
> Nevím. Zkus si zkontrolovat zda máš Ninju
> povoleného ve Firewallu.

Ve firewallu mám NT povolený. Dělá mi to od té doby, co mi skončila licence a napsal jsem si o novou u Global Futures. Nepomáhá ani celý přeinstal NT. Mám windows xp.
Opravdu nikdo nevíte jak to vyřešit?

Odesláno

Mám trošku zmatek v Ninja Traderovi v jakých penězích se mi počítá zisk v aktuální strategii. respektive proč, když mám v Sim101 account nastavenu měnu Dolary, mám hodnoty aktuální strategie Realized a Unrealize v Kč... je to nějaká volba, která se dá někde v NT7 nastavit, nebo tohle je ovlivněno například přímo českejma Windows... díky
PaGun

Odesláno

Jiří S. Napsal:
-------------------------------------------------------
> Diverjh:
> tak zkus v Account Connection Set Up vygumovat to
> vadné připojení a vytvoř ho tam pak znovu a ručně
> přepiš login a heslo.

Díky moc Jiří S. Stačilo jen napsat login a heslo ručně.
Taky mě to mohlo napadnout. Dík
(tu)

Odesláno

Ahoj chtěl jsem vás požádat o radu, jedu SIM se 3 kontrakty, které mám aut.nastavené spolu s PT a SL. Když si kontroluji obchodní den v Accoun Performance zjišťuji, že mi to nesedí a to docela hodně viz. přiložený obrázek! Ale v grafu je vše v pořádku označené. Zkoušel jsem prohledat fórum, ale nenašel jsem nic k tomuto problému. Osobně si myslím, že to bude asi problém u mě v PC nebo nastavení. Popřípadě jestli není problém s daty od Zen-fire ? Každopádně podle obrázku mám mínusové obchody, ale takový mínus není možný jelikož můj SL je 150$ na kontrakt. Navíc jsou prodeje rozděleny na 2+1 a né 3kontrakty jako u Strategy. A taky když beru PT 300$ nemůže se mi zobrazit -4500$ tak rychle to snad ani nejde. Děkuji za radu a přeji pěkný den.

17743

Odesláno

Ahoj nevíte někdo za jak dlouho po registraci na Zen-firu pošlou potřebné údaje k přihlášení. Postupoval jsem při instalaci NT podle videotutoriálu a všechno v pohodě až do doby, kdy jsem chtěl získat data od Zen - Fire, tak mi bohužel nedorazil mail s údaji. Nevíte o jiné alternativě dat zdarma na NT, která by byla v pohodě? Moc děkuji ahoj Lukáš

Odesláno

Ahoj tak ještě jednou, dorazilo mě to tak za hodinku,ale při pokusu o spojení dle video tutoriálu jsem nebyl úspěšný a NT hlásí PLEASE CHECK YOUR ACCOUNT CONNECTION PARAMETERS AND YOUR INTERNET CONNECTION internet mi šlape na jedničku a připojení jsem zakládal přesně podle návodu. Nevíte prosím Vás někdo kde by mohl být problém? Moc děkuji Lukáš

Odesláno

Dobry den,

rada by som poprosila o radu. Chcela by som si dat LINE +35 a -35 do CCI50, chcela by som backtestovat FINWIN BigV. CCI50 nie je vobec problem, mam tam akurat zero line,+100 a -100, potrebujem ho doplnit o zmieneny +35 -35 lines v indikatore CCI50.

Dakujem!!!!

Clarkie

Odesláno

Dakujem, tiez ma to napadalo, ale vobec mi to neslo, ale uz ma napadlo, co robim zle, nedala som zobrazit ConstantLInes indikator do panelu, kde som mala CCI50. Uz to mam!!!!
Dakujem este raz za odpoved.
clarkie

Odesláno

Pokud má někdo potíže s připojením NT7 na CQG data. A projevuje se mu tak že při pokusu o připojení mu vyskočí hláška že NT udělal chybu a musí být ukončen tak chyba je v tom že nemáte nainstalovaný NET.Framework 3,5 s ServisPack1 (SP1). Po nainstalování tohoto SP1 možná bude zapotřebí reinstalovat NT7.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...