Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 136
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak už mám dnes za sebou 5 obchodů Russell 2000 na ICE. 3x loss, 2x win. Celkem 245 USD. Příkazy do TWS přes Bracket Trader a všechno šlape v pořádku. Objemy teda zatím na cca 50 %. Komise u IB podražily - 5,5 USD RT.

Martin

Odesláno

Ahoj EvaZV:

Děkuji. BT mám registrovaný. Musíš si stáhnout poslední verzi BT a z IB stáhnout a nainstalovat poslední verzi API. Pak v BT v menu Tools klikneš na Add new symbols. Zde zaškrtneš Security Type: FUT; Symbol: RUT; Exchange: vybereš NYBOT; Tick Increment: vybereš 0,1; Poin Value: vybereš 100. Nevím jak se vkládá nový symbol u neregistrované verze, ale na četu jsem našel, že v menu Tools klikneš na Reset to Default Symbols. V hlavním okně BT pak v kolonce Symbol najdeš RUT a Expiry zadáš 200812 a je to. Samozřejmě musíš mít v TWS také symbol RUT prosinec 2008.

Martin

Odesláno

Zdravim,

jak vysoky je margin pro RUT pres den? U IB jsem videl ze je daleko vyssi nez byl u ER2. Nepocitam dnesek protoze padla banka Lehmann Bros. , ale myslim bezny - pokud jsi jej uz zaregistroval.

diky focus

Odesláno

Já si stáhnula nejnovější -bracket a všechno funguje jak má.

ale mám jinou záhadu. dnes jsem si teprve koupila data a je mi divý že se mi do sierry nestáhla žádná historie trhu :o( - kdo vlastně poskytuje historii zdarma? brookr nebo daná burza?
takže za dnešek mám načteno pár svíček a indikátor se mi teprve začíná vykreslovat :o(

a ještě je mi záhadou v IB platformě - v live platformě jsem zadala RUT a pak zmáčkla Subscribe a zaplatila si data a naběhly mi informace do kolonek v platformě
ale v sim platformě jsem napsala RUT a pak naběhlo okénko Subscibe ale když to zmáčknu tak jsem manageaccount sim účtu a tam není co kde zaškrtnou a tak mě to furt nechce pustit k žádným udajům ani do kolonek v platformě :o(

neměl taky někdo problém se sim účtem u IB?

Odesláno

Ahoj Martine tak jak jdou obchody? To jsi mě potešil, tak doufám že to na ty $3750 brzy spadne, protože dneska jsem na to poprvé koukal a mě TWS ukazuje IM $4560. S takovýmhle marginem bych toho moc nezobchodoval. Zdravím.

Odesláno

to Veronika22
Pokud něco změníš v IB acount manageru live účtu, tak změna v demo účtu se objeví až za 24h, respektive na druhý den. Takže dnes by ti to mělo v pohodě na demo účtu běžet.

Odesláno

Zdravim, nevedeli byste nekdo poradit prosim? Provedl jsem upgrade BT, TWS i API nainstaloval nove za ucelem rozbehnout ERko v TWS, ale BT nemohu spustit udajne mam spatne registrovane API na mem PC, po doporucene reinstalaci se ale hlaska objevi znovu, dekuji za pripadne postrehy.

Marian

Odesláno

Zdravim,
žádám o radu, na TWS jsem z Contract Search navolil RUT NYBOT DEC08 TFZ8, což se mi podařilo, ale v příslušném řádku se žádná data neobjevila. Předem děkuji.

Odesláno

to danek

děkuji za velmi rychlou reakci. Data zaplacena nemám, nevěděl jsem, že je nutno je pro RUT zvlášť platit, tobude asi ta chyba. Jakým způsobem je mohu zaplatit? Nikdy jsem toto neřešil.

Děkuji předem za radu.

Jarda

• Vytvořit...