Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 136
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Veronika22,

marginy, u IB věčná otázka. U EMD je pořád ještě ponechán overnight margin, kdežto u erka ho už snížili. Pokud to udělají i tady (a myslím, že udělají), tak by byl 2000$ a to už by bylo lepší.

Richard

Odesláno

no dokud jsem u jednoho kontraktu a musela jsem si založit účet s nějakým minimem tak to ujde. se dvěma více kontrakty to pak asi řešit budu. měla jsem nedávno radost že margin u ER2 vrátili a pak jsem zůstala zírat proč zase u RUT ne :o(

Odesláno

Jakube,

záleží jakého máš brokera, toho se zeptej na symbol a pak si ho v seznamu trhů najdi.
IB tady bylo popsáno, já mám třeba OEC a tam je zkratka RLM-M.

Láďa

Odesláno

Zdravím všechny,
poradí někdo, jak dostat nové ER2 obchodované na ICE do NT? Symbol TF jsem načetl, ale když chci otevřít graf TF 12-08 hlásí to, že data nejsou dostupná. Poradí někdo?

Diky
oldie

Odesláno

oldie - a podporuje to uz tvuj broker? Abych pravdu rekl, zatim jsem na TF pres ZenFire u Mirus Futures jeste nekoukal ... pisnul jsem dneska psani, kde se ptam, jak to s tim vlastne je, na vysi komici, margin apod. A jestli to vubec jde.

Odesláno

Lucínek, Daněk: Díky za rychlé odpovědi, možná to tak bude. Vycházel jsem z toho, že v seznamu instrumentů se nabízí FT, které je na ICE. Zadal jsem kontraktní měsíc a vysypala se mi tato hláška (viz příloha).

6046

Odesláno

Lucínek, Daněk: Díky za rychlé odpovědi, možná to bude, jak píše Lucínek. Vycházel jsem z toho, že v instrument manažeru NT se nabízí futures na FT, které je na ICE. Zadal jsem kontraktní měsíc a vysypala se mi tato hláška (viz příloha). Lucínek: pokud se něco dozvíš ze ZF, tak to sem hoď, ať víme, na čem jsme. Díky oldie

6047

• Vytvořit...