Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj vsem

Pevne verim, ze se transfer ER2 v poradku povede a hlavne ze nam prudce nezvroste slippage!
To je pro intradenni obchodovani velmi dulezity parametr.

Zdravi MML

• Odpovědí 136
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dnes jsem dostal info ohledne ICE vs IB a zde je odpoved.

The Russell futures symbol on the NYBOT is RYO and RUT. Both are currently available. Stop orders are simulated by IB; the stop orders are held on our servers until triggered.

mejte se focus

Odesláno

Myslim ze ten kdo profituje na ER2 tak jej + - 1 hodina nemuze od obchodovani jen tak odradit. To ze prejde burza do NY asi nebude take zadny velky problem / stejne to ukaze az volume a volatilita/ Bude rozumne - uz to tu nekdo psal - chvilku pockat a nechat burzu rozbehnout. DAX reaguje na pohyby ER2 a ESTX50 reaguje na pohyby DAXu. Myslim ze se to po prechodu nezmeni. Jinak kdo ma na ucte uz nejake rozumne penize a muze si dovolit obchodovat rano tak pro zacatek ESTX50 doporucuji pro osahani a pokud bude vse fungovat tak zkusit DAX / pocitejte se SL na VOL1500 minimalne 300EUR/ - da se na nem docela profitovat.

hodne trpelivosti preje focus

Odesláno

Zdravím,
měl dotaz, jak dostanu do ninjatraderu s datovým zdrojem Zenfire tento nový trh.
V instrument manageru nikde nevidím možnost updatu.

Předem díky za odpoveď

Odesláno

Ahoj, připojuji se ke kutovi.
Seznamuji se s ninjatraderem a mám data od zen-fire. Poraďte mi prosím někdo jak se dostat na nový TF (ER2) a nebo jakého jiného poskytovaltele free dat spustit v ninjovi.

Předem děkuji za každou radu či informaci !

:)

Odesláno

kuta:

Ahoj,
musís aktualizovat databázi a to uděláš nasledovně :

- Tools -> Options -> Misc -> Repair DB -> OK

Potom už budeš mít v instrument manageru TF. když si ho přidáš do defeault, to ho pakmůžes normálně otevřít.

Jirka

Odesláno

RMKomodity:

Mozna pomuze jedna z tehle dvou veci, kombinace nebo ani jedno. :)

Pokud ji nemate, nainstalujte nejnovejsi verzi NT.
nebo muzete udelat reset instrumentu
Tools > Options > Misc > Reset Instruments

(Pozn.: Ja instalovan NT nedavno a TF tam mam. "Reset Instruments" jsem nikdy provadet nemusel.)

H.

Odesláno

Prosba
Prosím někoho z uživatelů TWS (IB) zdali by byl ochoten dnes vyslechnout webimar u IB, který začíná v 5:00 pm GMT ohledně přechodu ER2 na ICE. Budu velmi rád pokud zde někdo dá souhrn toho nejdůležitějšího pro TWS - nastavení trhů, obch.hodiny, poplatky za trh, držení SL, atd..
Anglicky trochu umím, ale mluvené slovo mě zatím dělá problémy. Díky moc za ochotu a pomoc.

Odesláno

ráda bych se zeptala na bracket trader- už na začátku diskuze padl dotaz. tak jak se to vlastně vyřeší? bojím se stáhnout nový bracket zda už má symbol RUT - TF neboť nový bracket přece nešel spojit se sierrou?

díky předem za odpověď :o)

Odesláno

Verinika22,

tak potom je ještě možnost používat placenou verzi, kde se dají přidávat symboly. Možná bych zkusil u dema BT použít Reset to Default Symbols, ale nemám zkušenost.

Richard

• Vytvořit...