Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to mám černé na bílém. Broker registruje EA.
Todle mi napsal:

Dear Trader
This message to re-inform you that some EA's and strategies are prohibited on our system.

One of the prohibited EA's or/and Strategies have been detected on your account,
and will result in your account being disabled for investigation.

Please check this page:
www.figfx.com/forex-trading/scalping-policies

This is an automated message, please contact our customer support with your
account number & phone password for more information.

Meesage.ID: NON-EA/118253/NEWS-TRADER/11C
Thank you and have a nice day

• Odpovědí 583
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To kviido:
Nemyslím si že to co jsi jmenoval bylo zrovna nějak zakázané.
Dal jsem příkazy (pending), zapnul můj EA (mám ho přepracované) a broker mi okamžitě příkazy stáhnul, ten EA v tu chvíly nic nedělal, jenom hledal otevřenou pozici.
Mám pocit že jde všechno proti mě (td)

Odesláno

Mě by taky pevný spread 1p i během news nevadil, ale soudný člověk ví, že je to nereálné. Nemůžeš se divit, že ti tam broker po čase zakáže obchodovat straddle. Takhle by se vydělávalo velmi jednodušše. Před pár lety to bylo běžné, ale dnes už si to brokeři umí lépe spočítat.

Odesláno

To Volf:
Já kdybych neměl problémy s mým EA který jenom posunuje stoploss a případně vystupuje marketem, tak mi to v pohodě funguje. A nejsem úplně sám, i kdyź spousta traderů techniku straddle nějak nechápe.
Problém s EA jsem si asi zavinil sám, ale jinak to funguje normálně, nikdy jsem nedostal větší ztrátu než je můj pevný SL, zato zisk může být opravdu velký, problém je že to není hodněkrát do měsíce.

Odesláno

já myslím, že vím správně, jak straddle fungují, možná jsem jich zobchodoval i víc než ty. Já ti jen chtěl naznačit, že doba, kdy byli brokeři vůči nim shovívaví až naivní, je dávno za námi a jen velký optimista je bude obchodovat dnes.

Odesláno

To Volf:
Jak říkám, nejsem sám komu straddle funguje (já jsem si to ale pokazil sám). Pořád nechápu proč by brokeři měly být shovívaví až naivní. Třeba to přestane fungovat i ostatním (je nás ale málo), ale zatím se tak neděje.

Odesláno

prosím mohl by mi někdo poradit. dstahl jsem si odsud woodieCCi do MT4 ale mam to jenom 2 týdny zpátky a pak mi indikator zmizel ( neni jakoby načtenej ) nevíte někdo co s tim ?

• Vytvořit...