Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 718
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,
mel bych jeden dotaz:)
zacinam si v NinjaTraderu programovat pravidla vystupu do sve strategie. Ale nemuzu prijit na jednu vec. Jde zjistit barva usecky? Nejen jestli je napr jeji close vys/niz nez u predchozi, ale jestli jsou obe cerveny/zeleny. S Closem neni problem, ale s barvou jo.
Pokud by nekdo vedel, hrozne rad uvitam radu...
dik..

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj,

dekuji za odpoved. To, ze to jde v ATM vim, ostatne je to i ve videotutorialu, ale nemuzu prijit na to, jak to naprogramovat do strategie. Zatim jsem prisel na veskere patterny, ale BE proste neumim :S Mohl bys ve zkratce napovedet, budu velice vdecny. Dekuji Martin :)

Odesláno

To ALL:
Měl bych dotaz: Programuji strategie, pokud použiji ATM strategie, bude mi to fungovat i tom Strategy Analyzeru při backtestu ?
Při backtestu se používají historická data, zpětně mi ale používání ATM připadá zvláštní.
Děkuji za odpověď.

Odesláno

Macekkk: Je to na stránkách supportu NT i s příklady. AOS co jsem dělal sem dávat nebudu a na didaktické příklady bohužel nemám v současné době čas, omlouvám se.
www.ninjatrader-support2.com/vb/forumdisplay.php?f=30
www.ninjatrader-support2.com/vb/forumdisplay.php?f=31
V principu jde o použití (přetížení) metod:

OnBarUpdate()
OnOrderUpdate(IOrder order)
OnPositionUpdate(IPosition position)
OnExecution(IExecution execution)

kde na vhodných místech voláš ExitLongStop resp. ExitShortStop.
Je to na poněkud delší povídání, ale příklady na supportu by Ti měly napovědět dostatečně.
Princip není složitý a máš proces umisťování a posunování SL a PT plně pod kontrolou.
Pokud to z těch příkladů nepochopíš, pak to asi není pro Tebe, psát automaty v NS.

Odesláno

Chtěl bych se zeptat jak řešíté v AOS výpadek spojení (internetu), prostě když se vlevo dole ukáže "Connection Lost" ?

Mám pocit že je lepší spojení ručně shodit a znova napojit než čekat na obnovu - nemusel bych se jí dočkat.
Děkuji

Odesláno

To Lucínek:
Chtěl bych se zeptat jak často provádíte na svém AOS optimalizaci ?, zda jí provádíte ručně nebo používáte optimalizer v Ninjovi ?, a z zda jste se svám AOS spokojený ?

Děkuji

Odesláno

Můžete poradit nejde mi importovat indikator do Ninji píše mi to tuto hlášku You have custom NinjaScript Files you PC that have programming errors, these errors must be resolved before you can import a NinjaScript Archive File. Nemohu s tím hnout. Děkuji.

• Vytvořit...