Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bangladez:

Data z různých kontraktních měsíců můžete spojovat přes Tools - Historical data - Merge třeba do YM##-##. Občas se mi stane že to některé dny vynechá, tak je lepší to kontrolovat přes zobrazený graf jestli je tam všechno.

• Odpovědí 122
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

attivo:

Dekuji za tip, ale nejak nejsem schopny to dat dohromady ...

Potrebuji dát do kontinualniho kontraktu data ze YM_3_08, YM_6_08, YM_9_08, ale nahore si muzu vybrat pouze jeden kontraktni mesic a potrebuji napr. 3mesice viz vyse.

Nebo jsem to nejak spatne pochopil ?

Diky!

Michal

Odesláno

Bangladez:

Nahoře je zdroj a dole cíl. Takže vyberete nahoře YM03-08 a datum 13.12.-12.3. (podle volume, když tak mě opravte) a dole YM##-##. Pak uděláte to samé s YM06-08 (13.3.-12.6.), YM09-08, atd.

Když si pak zobrazíte YM##-##, máte to jako kontinuální kontrakt dohromady ze všech dat co jste tam přesunul a můžete na tom testovat.

Odesláno

Dobrý den.
Měl bych jen dotaz tykající se zobrazení CCI 50 a CCI 14 . Jak jste dosáhl zobrazení grafu? vidím že jste použil 2x CCI 14 a 50 ,ale nevím kde nastavit aby tyto grafy byly do sebe vnořeny. Díky

Odesláno

attivo:

Díky za vysvětlení "polopatě" už to sice chápu perfektně, ale mám problém v tom, že když dám načíst první data (YM_3_08) do YM##,## tak se začnou data načítat (loading data YM_3_08), ale když už sem čekal hodinu a nic se nedostahovalo, tak sem si řekl, že něco bude špatně ...
Navíc mi to zabere přes 600MB virtualní paměti :/

Vám to jede bez problémů ? Kolik zhruba trvá stáhnutí jednoho kontraktního měsíce u Vás ?

Díky

Odesláno

No, zrovna na to taky koukám. Když jsem to zkoušel naposledy někdy na jaře, šlo to bez problémů. Divné. Ale zkoušel jsem teď nacpat starší data do 09-08 a tam už to funguje bez problémů.

Je fakt že to nějaký čas zabere, ale je to různé, záleží jaký máte počítač, asi je to trochu náročné na paměť, mi to zabralo 1,5 GB.

Kdyby to nešlo ani do toho 09-08 tak dejte vědět, já to mám pohromadě (data oz Zen-fire), když tak bych to vyexportoval a hodil třeba na edisk.

Odesláno

radim2:

Tools - Historical data - Export

Vytvoří to txt soubor se kterým by se i dalo pracovat v excelu, ale u tickových dat je to takový objem, že v excelu 2003 do těch asi 65 tis. řádků nevejde ani jeden celý den.

Odesláno

to attivo:
díky,
do excelu 2007 bych to nakonec nacpal, stačila by mi i minutová data,
zkoušel jsem exportit Gold, EuroFX i ropu a NT mi píše že žádná historická data nenašel, připojuju se zdarma na zen fire.
Že by šla exportovat jen placená data?

Odesláno

attivo:

Mužu Vás poprosit o ty data od Vás ?
Moje 512MB RAM "z toho nemá radost" (td)

Kdyby jste měl na to čas tak by se mi hodily data z YM_12_07, YM_3_08, YM_6_08, YM_9_08 v jednom souboru ...
Jestli máte už nejaká data "udělane", třeba ER2 apod. mužete je také hodit třeba na edisk. Určitě se budou taky hodit !

A vy testujete v NT pomoci Strategy analyzeru ? Jaky typ systemu ?

Michal

• Vytvořit...