Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 122
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj Petr, vdaka za opat super videotutorial !

Zaujimalo by ma v akom formate NinjaTrader generuje kod v pozadi pre strategie. Bolo by mozne urobit printscreen kodu a hodit ho sem?

Vdaka,
Tomas

Odesláno

Dobrý den,
tak nemohu si pomoci, ale udělal jsem to přesně jak popisoval Petr a v celém grafu za 15 dnů mi to neudělalo ani ťuk :-(
Přitom pod grafem co mam nastaveno CCI tak tam křížení jsou vidět.

Jirka

Odesláno

Jirka: Presne ako pises. Program vyhodnocuje vsetky podmienky na Close usecky a zavysi od parametrov kolko useciek dozadu si este ochotny prekryzenie akceptovat. Pri momentalnom nastaveni prave 1 usecku. To su uz ale "specificke" nastavenia kazdeho patternu (resp. pravidla v patterne) a kazde nastavenie ti bude davat iny vysledok.

Ak si ochotny akceptovat prekryzenie i o usecku dozadu, tak si pridaj "OR" podmienku, skopiruj predosle pravidlo a posun referencne hodnoty o 1 usecku spat. Nemalo by to byt tazke doimplementovat. Podstatne je to vsak otestovat, lebo vsetko ma svoje "+" i "-"

Tomas

Odesláno

Také si s tím hraji. Jestli dobře chápu to automatizování, tak když bych nastavil nějakou výbornou strategii a pak to nechal bežet, tak to za mě nakupuje a prodává a vydělávám aniž bych něco dělal? Vím, že není možné nastavit jedinou strategii na vše, ale myslim, že se trh dá předvídat, že třeba z větší pravděpodobnosti půjde na horu a tak by asi bylo rozumné mít v zásobníků několik strategií a pouštět tu, o které si myslím, že by byla pro zvolený den to nejlepší. nebo je i možnost, že ninja by uměl sám vybrat nejvhodnější strategii a spustit si jí podle vývje trhu?

Prosím o odpověď někoho fundovaného, kdo tento program již dobře zná. Případně Petra.

Děkuji za případnou odpověď.
Jirka

Odesláno

nejsem natolik fundovany jako Petr, ale myslim ze to co jsi napsal ti v praxi uz z principu nemuze vyjit. trading se neda obejit, ani zjednodusit. cim driv se s tim smiris, tim lip. na tvem miste bych spis zacal se studiem "rucniho" obchodovani, je tady spousta clanku, takze o informace neni nouze. preji hodne stesti (tu)

Odesláno

zdravim traderov:)
po dokonceni akejkolvek jednoduchej strategie a naslednom pokuse o ukoncenie mi vyskoci hlaska, "Error on generating Strategy" a nie je mozne proces ukoncit a nahrat. nasledne mi vypise cely skript aj s oznamom, ze sa vyskytol error a je ho treba riesit a prida tabulku, kde stoji:

Metadata file 'C:\hry ISO\komodity\bin\NinjaTrader.Core.dll' could not be found
Metadata file 'C:\hry ISO\komodity\bin\WilsonORMapper.dll' could not be found
Error CS0006 - click for info (tu sa nedozviem nic nove, len ze ich nemoze najst)

Pricom v adresari oba uvedene files mam.
Neviete niekto poradit, co robim zle?
Dik a stastnu ruku:)
Ivano

• Vytvořit...