Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 687
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

BaruskaK:

www.disktrading.is99.com Doporučuji tuto adresu. Jsou tam všechna data a pokud potřebujete jen DJ tak Vás to bude stát 20$ (340 Kč). Korektní jednání - žádný podvodník. Platba přes PayPal.

Sám jsem včera obdržel data - ověřoval jsem je a jsou spolehlivá.
Navíc pokud budete stahovat nějaké data tady z forá, nikdy nemáte jistotu že jsou zprávná.

Odesláno

Bohužel, data pouze pro DJ za 20$ nejdou objednat online, i tak uvažuji o koupi ,,Continuous Futures contracts and the major indices historical data" za teď už 130$.

Topaz: Objednával jste si i DVD-ROM? V případě že ano,jak funguje dodání a jak dlouho jste na data čekal? Nebo mě také napadlo, že bych data odkoupila přímo od Vás, pokud by to nebyl problém....??? V jakém formátu jsou Vaše data? Já sháním intradenní data ve formátu .txt pro Ninja Trader 7, se kterým se teprve seznamuji...pro vyzkoušení jsem si stáhla volně na internetu denní data e-mini Nasdaq, ale nevím, jak je nyní importovat do Ninja Trader, poradíte prosím??? :-)

Odesláno

to BaruskaK:

kontrakt YM 06-11 (minutová data, 10.3.2011 - 9.6.20110) nalezneš zde: www.ulozto.cz/9927051/ym-06-11-last-rar

do NJ7 data naimportuješ snadno - horní menu -> Tools -> Historcal Data Manager -> Import ; vše je přednastavené, zaškrtni si volbu "Generate 'Day' bars from imported tick or minute data". Jinak 'end of the day data' můžeš zdarma stahovat z Kineticku, v NJ7 je to přednastavené ve volbě Connect.

Pokud importuješ ticková data, zaškrtni si také i vobu "Generate 'Minute' bars....".

Odesláno

Děkuji moc za odpověď. Můj postup importu dat byl dle Vašeho příspěvku správný, měla jsem ale špatná data a import se nedařil. Stáhla jsem si tedy data z Vašeho odkazu a vše proběhlo správně. Ale ať hledám jak hledám, nemůžu importované data v programa NT najít a zobrazit graf... :-( Prosím o pomoc a děkuji za Vaši trpělivost:-)

Odesláno

to BaruskaK:

NJ7 - menu -> File -> New -> Chart ; symbol YM 06-11 v levém horním boxu (text lze napsat z klávesnice, nezaponenout dat enter), vybrat časový rámen, např. 1 minuta, End date: 9.6.2011, Days to load: 90 a OK.

Odesláno

Dobrý den,
chtěl bych poprosit o radu.Mám z uloz to stažená .txt data ve formátu spojená do jednoho grafu za období 2008-2009.K těmto datům bych chtěl připojit jednotlivé měsíce za rok 2010,ty mám stažená v NT7,ale nevím jak je spojit s předchozími roky.Zdali to jde přímo v NT7,nebo musím data nějakým způsobem vyexportovat do textového editoru a pak připojit a následně naimportovat zpět ???

PS potřebuji zobrazit spojený graf za celé období 2008-2010

Díky za rady

• 3 týdny později...
Odesláno

zdavim mam problem s importom do NT7 vsetko prebehne v poriaku / aj ked to zosednute okno pri importe je trosku netradicna vec, akoby zamrzol comp./ aj hlaska po importe je v poriadku ale ked chcem zobrazit graf tak nevidim konkretne data napr. NQ 03-10.Last kde robim chybu?

17040

Odesláno

Dobrý den,
prosím nevíte v jakém vlákně nebo na jaký straně najdu jak se dávají dohromady kontraktní měsíce? Mám tři soubory v .txt roku 2010 a potřeboval bych je dát dohromady. Vím že to tu někde je, už jsem to jednou někde videl, ale teď když to potřebuju to za boha nemůžu najít... Děkuji za odpověď.

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim tradery,

mel bych dotaz ohledne hist. dat u NT.
Stahuju hist. data pres NT+Zen-fire. V historical manageru je mozne nastavit data types na bid, ask a last. Nevim co tyto typy dat znamenaji, pripadne, ktera pouzivat? Predpokladam, ze last.

Predem dik

Odesláno

to Chaplain: myslím, že potřebješ last, to znamená cenu za kterou se skutečně zobchodovalo, ty bid a ask jsou nejlepší objenávky na nákup a prodej v daný moment, za které však nemusely proběhnout obchody.¨

Supr trejdy!

Jarda

Odesláno

Dobrý den,
prosím o pomoc...koupila jsem si historická data na diskrading, denní i intradenní...Data vypadají v pořádku, denní od roku 2000...Problém nastává po importu a pokusu o zobrazenní denního grafu...Intradenní graf funguje tak jak má, ale když chci zobrazit denní graf (a vyšší timeframe), zobrazí se mi graf s daty za pouhé necelé 2 měsíce - ať zadám v nastavení ,,days to load" 120, 360 a víc, stále se mi zobrazuje graf ve stejném časovém úseku (od 9.6.2011 do 29.7.2011 - data mám přitom až od roku 2000 do 29.7.2011). Tento problém mám u všech trhů. Kde může být zakopaný pes?????

Děkuji předem všem za odpovědi.....

• Vytvořit...