Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Alternativní trhy zajímavé pro intradenní obchodování - německé indexy

Doporučené příspěvky

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 122
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj

můžete mi prosím poradit kde sehnat historická intradenní data pro backtest do Ninji - akciový index FESX, dluhopisy Euro-Schatz. Nemám dosud zřízen žádný účet u brokera. Je možné je sehnat i bez otevřeného účtu našla jsem jen odkaz na E-shop deutsche-boerse ale jinak nevím. Nebo je lepší si rovnou otevřít účet i když plánuju živé obchodování až cca za 1rok? Díky.

Dagi

Odesláno

Jedna z moznosti, ak chces obchodovat nazivo az o rok, je byt pripojena na ID data napr u IB, ktore si v priebehu obchodneho dna stahujes a takto pokracovat den co den a za rok mas dostatok dat na backtestovanie.

Odesláno

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak je to s premarketem na DAXu. Je možné jej obchodovat? Myslím si, že ano. Už kvůli objemu obchodů, které se v tuto dobu ukazují. Ale v Ninja traderovi se mi v tu dobu neobjevuje Ask ani Bid a nejdou vyplnit příkazy. Je to tedy pouze demo napojené na Zen-fire.. Jde mi o obchodování otevíracích gapů. Děkuji za odpověď. Pěkný den

Odesláno

Mirus22> myslim, ze dagi chtela data za free, nekde je ztahnout. a ne mit uz ted zaplaceneho prokera, kde ji budou stat penize na uctu, zatimco ona bude jenom hrabat data :)

Odesláno

Ahoj,

mam dotaz ktery zde jiz nekolikrat padnul a stale na nej nebylo odpovezeno - kde je mozne koupit historicka data na FESX (v mem pripade do Sierry).

Hledal jsme na netu, ptal jsem se sveho brokera a vse neuspesne.

Diky za pomoc!

Odesláno

to ticker:

Dekuji, na tento odkaz jsem jiz narazil, ale 100 euro za mesicni historicka data mi prijde opravdu dost.
Nebo jsem se doklikal nekam spatne?

Jestli si dobre vzpominam, na SCmagic jsem kdysi kupoval kolem 100 dolaru data za nekolik let...

Odesláno

to Magic:

v prípade odberu celého roku je to 1000 euro za vsetky futures na eurexe. Teda je tam aj FDAX aj FESX. V každom prípade je možné poslať individuálny dotaz a vyslovene požiadať o cenu len za FESX. Za pokus to určite stojí.

Pavel

Odesláno

Dobrý den
poradil by mě někdo jak se přihlásit do platformy od IB ráno našeho času aby bylo možné následně obchodovat.Mě jde otevřít platformu až odpoledne kdy se začíná obchodovat v US.děkuji za radu

Odesláno

Tak beru zpět už to funguje, ale nejdou mi zadávat příkazy na nákup ESTX50 z Bracket Tradera při simulovaném účtu a přitom ER2 normálně funguje.Bracket Trader mi píše že mám zkontrolovat TWS, nevěděl by jste někdo co tam mám zkontrolovat popř nastavit,děkuju

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat odborníků, kteří obchodují Dax. Používám IB/BT/Sierra. Budou příkazy u Daxu fungovat stejně jako u ER2? Myslím tím, budou zůstávat zadané u IB i když mně vypadne PC? Nebo když budu chtít být v pozici (budu mít nastaven Limit a SL) a nebudu mít zaplý PC?

Předem děkuji za odpověď

Odesláno

Ten problem s free historickymi datami z DAX alebo FESX do Ninja riesim aj ja uz dlhsie a nedari sa. Myslim ze aj z dovodu prechodu ER2 na inu burzu a s tym spojenymi otazkami su prave tieto trhy zaujimave. Nema niekto riesenie?

• Vytvořit...