Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lucínku, díky, i když se snažím obchodování co nejvíce zjednodušovat, přeci jenom bych ze zvědavosti zkusil ten indikátor.
Podívám se po tom indikátoru a nebo prosím tě nepamatuješ si jeho název? :) Budu s tím chvilku laborovat.

Díky :)

Jirka

• Odpovědí 36
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Lucínek děkuji,

už jsem je našel...:)

a jelikož jsem v tomto prostředí uplný nováček...jedu FX,tak mám ještě nějaký ten dotaz.Pokud si vyberu platformu(Ninja Trader),tak si k ní musím najít i brookera jeto tak? Nebo i Ninja trader je zároven brooker?,a ještě pokud nevíte jaký mají min .kapitál na otevření učtu.

moc děkuji

Odesláno

Luky,

ty vůbec nečteš!................... :)

platforma - Ninja Trader
data - Zen-Fire
broker - Mirus Futures
banka - clearing RCG

a vše je v tom vláknu jak jsem ti na něj posílal odkaz!!!!!!!!!!!!

já jsem s touto kombinací spokojen a věřím, že nejsem sám, kdo má s tímto dobré zkušenosti. Ale pokud vymýšlíš nějakou "alpskou trojkombinaci" tak to si musíš zjistit pracně sám................ :)

J.

• 1 month later...
Odesláno

Lucínek Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ono jde i nacpat tu hloubku trhu jako indikátor
> přímo do grafu. Ale mě to neustálé hemžení
> podivných čárek spíše rozčilovalo a rozptylovalo
> pozornost, než aby mi to reálně k něčemu bylo,
> takže jsem to dal "k ledu". Pokud vím, tak coochi
> se s tím nějaký čas zabýval, ale už to myslím také
> vypustil.

Jo, zabýval jsem se tím kdysi cca 2 měsíce pro zvýšení úspěšnosti vstupu.
Nicméně dle mého pozorování se to dalo úspěšněji používat pouze pro velice rychlé obchody, k zisku několika ticků, tedy spíše scalping.

Odesláno

Tak se zkusím zeptat zde :)
prosím o radu: otevřu dva grafy s totožným trhem a TF, pouze jeden je pod jedním obchodním účtem a druhý pod jiným - lze nějakým způsobem docílit toho, aby, když zadám obchodní příkaz na jednom, tak se mi zaktivoval současně i na druhém? Díky.

• Vytvořit...