Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 42
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

• 2 týdny později...
Odesláno

to markon:

mají jen webovou aplikaci pro sledování stavu portfolia, zadávání příkazů, zobrazovaní grafů - aktuálních cen.
V TA pak 10 nejpoužívanějších indikátorů.
Výhoda je čeština + počáteční velikost účtu, ta je totiž 0,- :)
což ale může být pro začátečníka (jako jsem já) paradoxně nebezpečné

Odesláno

To je právě to, že ani o jednom z toho odkazu se tu moc nepíše (možná, že neumím hledat). Nejvíc informací tu lze najít o XTB, IB, Oanda, CMS, ???. Možná, že jsem na některé zapomněl, ale z toho odkazu nic moc. Ani o ActivTrades, který je, zdá se mi, celkem dobrý, jak co do plnění market příkazů, tak co se týče spread, který skoro nenantahují. Tyhle informace mám z chatu, kde se k nim vyjádřil lisakus, který tam obchodoval live a neměl žádné výhrady. Silně o nich uvažuji. Chtělo by to ale vic info od někoho, kdo tam teď živě obchoduje.

Odesláno

sztula

Pokud se obchodují futures, tak se neobchoduje proti brokerovi, ale broker přepošle příkazy na burzu. Z toho vyplývá, že na makléři vůbec nezávisí velikost spreadu, plnění market příkazů atd.

Odesláno

paveln

Tak to nějak je. Něco málo je mi známo, ale to fčil vůbec neřeším. Obchodovat futures chce celkem větší konto a pro začátek bych si netrofal. Tak že pokud pošilhávám po komoditách, tak jediná volba CFD. A to už je o brokerovi. Bohužel. Má nás plně v rukou jak co do spread, tak cen ap.. :(

• Vytvořit...