Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja robim iba meny ale zaujimalo by ma ktory broker by bol najvhodnejsi na obchodovanie crude oil a gold?

Teraz mam ucet u Oandy kde spread u zlata je 40 pips a crude oil sa neda obchodovat vobec.

• Odpovědí 42
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Ako som spominal nemam s ropou vobec skusenosti,jedine co som sledoval je ako sa vyvija jej cena.

Islo mi vlastne o to ktory broker poskytuje aj meny aj napr zlato, ropu atd v jednej platforme.

• 2 týdny později...
Odesláno

[b]to all: [/b] Když už je tu to vlákno [b]Brokeři[/b], jest-li by nebylo dobré podiskutovat o ActivTrades. Nic, nebo téměř nic jsem o nich nenašel. Cvičím přes ně DEMO a láká mne založit u nich účet. Jenom že moc se o nich ve foru nepíše, tak že nevím, co jsou zač. Údajně švycarská spol., DEMO funguje bezchybně (což ovšem neznamená vůbec nic). Kdyby třeba někdo, kdo přes ně jede live založil nové vlákno a dal tam své postřehy a zkušenosti. Určitě by se našla řada dotazů, názorů ap.

Odesláno

markon Napsal:
-------------------------------------------------------
> to sztula
>
> activ na obchodovani jsou dobři, ale nedaji se
> obchodovat zpravy což je nevyhoda

obchoduješ přes ně živě?

Odesláno

Usuzuji, že už live s něma neobchoduješ. A o důvod by ses nechtěl podělit? ;) Mají tam nějaká úskalí, na které je třeba dávat pozor?
K těm zprávám. Máš na mysli nejpozději 1 min. před zprávami? To by šlo. Někde 15 min. před a ještě s obtížema. Minuta je uplně v pohodě. Já se sice snažím vyhýbat zprávám, ale třeba někdy při významných není na škodu dát entry na obě strany. Zpravidla to vychází.

Poděl se o nějaké zážitky, postřehy ap.
Dík

• Vytvořit...