Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,
vdaka za inspiraciu, neanglictinari ako ja, by sa o tom iba tazko docitali na strankach sierry. A to,ze onedlho sa budu dat kupit live data od sierry, je vynikajuca sprava pre zaciatocnikov, pretoze sa bude dat robit paper live aj bez nutnosti otvorenia uctu u brokera. Ak som to teda spravne pochopil. Sice bude pri tom trochu chybat platforma pre zadavanie prikazov, ale aj tak to bude velka vyhoda. Tato doba je asi najlepsia, pre zaciatok s tradigom.

Odesláno

Zdravim,
zaujimalo by ma, ako dlho trva prepnutie do ineho levelu. Pr.: papertredujem, alebo idem live cez infinity, teda mam level 4 a cez vikendy, by som rad testoval iny trh. Je mozne stale takto prepinat levely, alebo by bolo lepsie mat 2 sierry, kazdu na iny ucel? Vdaka za odpoved.

Odesláno

to mr.dj1:
co se týká upgrade na vyšší level, tak mně to funguje okamžitě, po změně v accountu u SCH, dolu se musí přes jejich support, což jsem nikdy nezkoušel. Dvě Sierry mi nepřijde jako dobrý nápad, proč platit víc ???
... a přepínání na víkend, pokud jedete live, tak bych to vůbec něřešil a na papertrading je otázka, zda rozdíl v ceně, tj. level 1 (10 USD) a level 4 (26 USD), tj. 16 USD za měsíc .. což myslím, neni částka, kterou bych týden, co týden řešil a kontaktoval jejich support, aby mi snížili level.
Myslím, že ty částky za SCH nejsou až tak vysoké, zejména ve spojení se současným kurzem dolaru, tak bych být vámi nechal level 4 a soustředil svoje síly na vlastní trading, ne jak ušetřit 16 USD za měsíc.

ať se daří,
Míra

Odesláno

Skusal niekto stiahnut EZM8? V subore ktory mam z live streamu od IB mi chybaju nejake dni. Zhodou okolnosti sa mi jednalo presne o data z junoveho kontraktu ER. Avsak na moje sklamanie sluzba SC mi prave pre tento kontrakt stiahne data len za obdobie "2008-04-22 to 2008-06-20" teda chyba tam este aspon 1 mesiac resp. 4 aby to bolo 6 slubovanych. Ma niekto podobnu skusenost? Pre septembrovy kontrakt mi stiahne celych 6 mesiacov historie, co je uz OK.

Diky,
Doggy

Odesláno

Zdravim vsechny,
resim otazku, jak ziskat data pro backtestovani. V clanku je zmineno toto:

"Na intradenní úrovni jsou data získávána v jednominutovém rozlišení, tj. určitě nejde o data, ze kterých by šlo vytvářet např. přesné volume nebo range-bar grafy. Na druhou stranu kdo chce profesionálně obchodovat s jemnými tickovými daty, měl by si jednoznačně pořídit kvalitní data."

Chtel bych se tedy zeptat, jestli se data vubec daji pouzit (jen pro backtestovani) pro graf s timeframem vol2000. Zkousel to nekdo?

Diky moc

• 3 týdny později...
Odesláno

to doggy:
ano ja som skusal stiahnut dnes a stiahlo mi to presne rovnako. Septembrovy som este nestiahol, zatial... aky mas nazor na tie data? vid nizsie...

to Bluemage:
mne sa ti data tak isto nezdaju, pretoze "odpocitavadlo" sa nejak zasekava a odpocitava strasne skokovo... je to dost zretelnejsie ako data ktore som pouzival na backtest predtym - hoci pravda je ze to nebol kontrakt toho isteho mesiaca EZM8..... preto som porovnal graf Volume 2000 (den 6.6.2008 a 9.6.2008) s grafmi toho isteho dna ale 5min a 3min a vyzerali velmi podobne - ale stale pochybujem ci sa pustit do dlasieho rucneho backtestu s tymito datami a potom zistim ze boli vlastne zle.... Bol by som rad keby nam vedel niekto skusenejsi povedat, ci su dane intradenne data stiahnute z SC Historical relevantne a pouzitelne na backtest Volume2000

Dakujem

Odesláno

Nie tie data sa nedaju pouzit. Podla mna je to viac menej marketingovy tah aspon co sa intraday dat tyka , neviem si predstavit testovanie na 1 min datach, a pri vol grafoch ani nehovorim.

Odesláno

Zdravím, mám dotaz. Zkoušeli jste otevřít Intraday data ESH8 a ESM8? U těchto kontraktů mám pouze data 5/3-20/3 (ESH8) a 15/5 - 20/6 (ESM8). Days to display mam 1500, v tom problem neni.Novou verzi Sierry taky.Máte to taky tak?Netušíte, v čem by mohl být problém?A ještě otázka ke kontraktu ESU8, data by se měla stahovat zpožděně non-stop, ale poslední mám 14/7 17:18, je někde nějaký příkaz k aktualizaci?
Děkuji.
Denisa

Odesláno

Zdravím d........,

zkus v sieře: upravy/editovat obnovit intradenní data,spodní lištu posun tak aby byl start třeba 13/7(prostě před poslednímy daty co máš),a pak dej delete and.....mělo by to opravit data až do aktuálního času.

borax

Odesláno

Tak som pisal do SC ze co to maju za data a ze chcem zmenit naspat na LVL 1 a dostal som takuto odpoved:
"You cannot do accurate volume charts with the Sierra Chart Historical Data Service because the data is in 1 minute units. However we have a futures backfill service that will give you what you need:" no a tu mal byt odkaz, ale je to proti pravidlam, takze si to musite najst na stranke SC. Pozadovany LVL 4 za $26.

Tomas

• Vytvořit...