Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
jsem přes NT připojen na Zen-fire. Všechny trhy mi šlapou krom ER2. Zkoušel jsem jsem víc kontraktních měsíců, ale otevře se jen prázdné okno grafu. Netuší někdo v čem je problém?

Děkuji

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj, zřídil jsem live účet u IB a snažil jsem se jej nastavit v Ninjovi. Nastavení dávám v prvním obrázku. Po požadavku na přihlášení k datům mi to ale hází tuto chybu ( druhý screen ). Můžete mi poradit jak správně založit live účet ? Poslední API jsem instaloval, WTS spouštím z webu, protože když stáhnu program pro Windows, hlásí mï to nekompabilitu s WIN32 ( přitom mám Windows XP). Děkuji za radu. IVKE

11834

11835

Odesláno

Dobry den, jako zacatecnik jsem se chtel pokust spustit program Ninja Trader, ale zatim se mi to nepodarilo a tak jsem se chtel zeptat, jestli je vse co je v clanku o instalaci a pripojeni tohoto programu aktualni.... vim ze je clanek z roku 2008, aproto me napadlo ze nemusí uz nektere kroky souhlasit.
Dekuji predem za odpoved.

Odesláno

michal-administrator:

díky moc za radu, pro mně je samostatná práce s počítačem ohromný boj, takže to bude ještě zajimavé. NIcméně se mi podařilo podle podrobného tutoriál k instalaci NINJU nainstalovat. V Control Centru mám pod File - Connect - Open Tick ale když chci spustit data Open Tick, tak mi to hlási " Login failed : cannot connect to the server (2003).
Zřéjmě jsem asi někde něco špatně zadal, nebo něco nevyplnil v tabulce Control Centre, možna to je pouze banalita.
V tabulce Control Centre mám v políčku Type: Future, Name: TF - 03-10.
Díky moc za každou další radu.

Odesláno

Zdravim pratele,

rad bych se zeptal, zda stale trva znamy 'vypadkovy' problem s pripojenim pres UPC. V diskuzi jsem posledni zminku o nem nasel z kvetna 2009 a sam jsem pred rokem z tohoto duvodu presel od UPC k O2 adsl. Je tu prosim nekdo, kdo pouziva reseni NinjaTrader + Zenfire data na internetovem pripojeni od UPC bez vetsich problemu ?

Odesláno

michal-administrator:

je možné, že při vůbec prvním přihlášení na stránkách Zen-Fire mi ukážou toto:

Duplicate Demo Request Received:

Our records indicate either the email address, ip address or mac address of the machine requesting the demo has already been issued a 30-day demo.
please contact your broker to get additional access to the engine.

Takže ted' jsem zase v koncích :S
Díky za jakoukoliv radu

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...