Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všechny , měl bych dotaz ohledně NJ. Když si nastavím strategii a pustím jí tak mě jede z demo účtu. Nikde jsem nenašel možnost zvolit si účet.Rád bych aby vstupy šli z živého účtu. nevíte jak to nastavit???

děkuji všem za pomoc.

Odesláno

Zdravím, licenci samozřejmě mám, ale špatně jsem se asi vyjádřil. ATM mě funguje. Ale když si naprogramuju strategii jako script tak vstup je ok ale "peníze" jedou z účtu sim1 a nevím kde to změnit.

dík

Odesláno

Dobry den,

neobchodujem futures, iba akcie a planujem si fundovat ucet u IB. Viem ze nie je problem prepojit NT s IB. Moja otazka vsak je, ci je mozne mat otvoreny ucet u IB na zadavanie prikazov pouzivat BT a zaroven IB napojit na NT ktory mi bude prostrednictvom dat od IB vykreslovat potrebne grafy avsak soft NJ nebudem mat prenajaty?...teda inak polozena otazka: je mozne prepojit NT s IB a vykreslovat v nom grafy, ked mam fundovany iba ucet u IB, NJ je vlastne len demo?
Ospravedlnujem sa ak by niekto moj dotaz smeroval skor do vlakna kde sa riesi IB, ale je to tam dost mrtve, preto tato volba.

Za pomoc a ochotu velmi pekne dakujem.

Odesláno

OK, odpovede som nasiel dve.
vo wiki je bodik ohladom NT: Existuje i free verze pro live obchodování, která ovšem neumožňuje použití ATM strategií (poskytují ji svým klientům někteří brokeři)
na strankach NT som zase nasiel: NinjaTrader is a FREE application when used for advanced charting, market analytics, system development and trade simulation. NinjaTrader can currently be used with any of the following Brokerage or Market data connectivity providers:....kde je vlastne vypisany aj IB

Podla hlasky na financniku som si myslel ze je nejake specialna verzia ktoru si treba na taketo ucely stiahnut a nie je to ta ista verzia ktoru pouziva kazdy na backtesting a paper spolu so Zen-fire.
Podla info na NT.com ktore povazujem za presnejsie je to jasne: staci mat free verziu NT (klasicku) a ked mam live ucet u IB a je medzi providermi, tak mozem kludne cez NT vykreslovat grafy, akurat ze bracket prikazy musim zadavat trebars cez BT a nie NT lebo ATM su nefunkcne.

Ak sa nahodou mylim v nejakom bode tak budem velmi rad opraveny :)

Dakujem

Odesláno

Lucínek Napsal:
-------------------------------------------------------
> drado, jak jsi nakonec udělal tu zvukovou
> signalizaci? Potřeboval bych něco podobného,
> zvukový alert, že se blíží konec volume svíce a je
> na čase zkontrolovat aktuální vývoj patternů ...

Chtěl jsem se zeptat zda někdo vytvořil případně našel tento indicator? Ac hledam jak hledam tak porad nic.
Neco jako next bar ve volume - alert.

Odesláno

Hezke odpoledne,

chtel jsem se zeptat zda nekdo z vas nevite o FREE indikatoru, ktery by dokazal vybarvit pozadi v NT dle casovych pasem. Napriklad aby pasmo 16:15 - 9:30 bylo nejakou sedivou barvou (ktera by oznacovala nocni seanci) a treba 12:00 - 14:00 zlute (jako obed) atd...

dekuji

Pavel

• 3 týdny později...
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...