Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer,
dnes jsem si nainstaloval Ninja Trader a propojil ho s daty ze Zen Fire. Když NT spustím, vlevo dole se objeví zelené okénko s informací, že na ZF je konektivita. Když si ale chci otevřít graf ER2 s libovolným měsícem (07/09, 08/09...) a v Instrument manageru jsem si ho přidal do seznamu a dále jsem si vybral 15 back days, nebo Start days 2.9.09 a Last days 2.9.09 a v minutách dal 1440 jak se ve vláknech radí...přesto mi to otevře okno pro zobrazení grafu a nic se neobjeví. A hodně dlouho. Někdy to dokonce hodí hlášku, že NT těmito historickými daty nedisponuje. Tak už nevím...omlouvám se, jestli jsem někde ve vláknech přehlédl odpověď, různé, které jsem našel jsem vyzkoušel a nic. Prosím o radu. Děkuji a přeji hezký večer.

Martin

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,
na Vaši radu jsem v Instrument managerovi zvolil do seznamu TF a měsíc 08/09 (vyzkoušle jsem to i s měsícem, který tam je přednastavený tedy 09/09 a pak zvolil start days 2.9. a Last taky a minuty 1440) ale zase to píše hlášky, že NT tento instrument nemá...

Odesláno

Petře,

moc díky za radu. Sice jsem si trochu musel zahledat kde že asi změním Exchange, ale nakonec jsem našel a data jsou...díky moc!!!!

P.S. Kde se dozvím, které měsíce zobrazím a které ne? Vybrat si mohu z rolovacího menu kterýkoliv...

Martin

Odesláno

ontarios1:

zaprvé jsem vám to psal, zadruhé se to dozvíte vždy na stránkách příslušné burzy.. viz . www.theice.com/productguide/ProductDetails.shtml?specId=86

PS. zkuste příště první použít vyhledávání ve článcích a v diskusi..podobné dotazy jsou tu již určitě mnohokrát položeny..

PPS. je tu celý seriál o ninja traderu.. www.financnik.cz/wiki/ninjatrader ..předejdete dalším x opakujícím se dotazům..

michal

• 2 týdny později...
Odesláno

zdravim,

v chart properties som nenasiel nastavovanie jemnosti Yovej osy

obchodujem NQ a hodnoty na Yovej osy sa zobrazuju v celych cislach 1201 1202...
chcem dosiahnut stav, aby Yova os mala hodnoty 1201.25 1201.50 1201.75 ...

inak povedane snazim sa o zjemnenie gridu :)

je vobec mozne mat "custom" nastavenie Yovej osy?

vopred dakujem

pekny den

Marrek

Odesláno

Tak do třetice, zkusím to ještě zde :)
prosím o radu: otevřu dva grafy s totožným trhem a TF, pouze jeden je pod jedním obchodním účtem a druhý pod jiným - lze nějakým způsobem docílit toho, aby, když zadám obchodní příkaz na jednom, tak se mi zaktivoval současně i na druhém? Díky.

Odesláno

Napsal jsem , prý můj dotaz zodpoví co nejdříve - je to pět dnů zpět. Zatím to řeším příkazy pomocí dvou DOM, ale pokud chci vstupovat za stejných podmínek, tak je to někdy o nervy. Myslel jsem, že by někdo znalý programování mohl poradit, ale jak vidím, tak je to asi pasé.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...