Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

diky za snahu pomoci, po obede jsem vyzkoušel co jsi navrhoval, ale nepomohlo. Už jsem to chtěl vzdat a mit data jen ofline, což ale neni uplně na backtest to prave ořechove, kvuli přehlednosti SR atd.
Tak jsem vyzkoušel nasledující:

1) odinstalovat NJ a smazat veškere jeho soubory v dokumentech i v Prog..files
2) Restart a CCleaner na registry
3) nová registrave na NJ stahnutí a nový instal NJ, připojen na zen-fire.
... a už to frčii.. po asi 2 denním hledání na foru a zkoušení všeho možného. Co z toho byl ten nejduležitější bod nevím, ale snad to někomu pomůže, protože jsem narazil na XX příspěvku s podobným problémem.
- a zase jedna zkušenost,... nevzdavat to ikdyž to vypada beznadějně, dat si oběd a zkoušet znova a znova, doufam že s tradingem to bude podobné :)
  • Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

zapomnel jsem na krok odmazani (nebo presunuti nekam do haje) tech souboru pro Market Replay. Take bych mozna (pokud by nepomohl ten reset database) ten soubor MDB nebo jak se jmenuje smazal natvrdo, on si NT udela novy, i kdyz prijdes o par veci z nastaveni. Vetsinou to takhle nejak pomaha ... uz aby byl NT verze 7.

Odesláno

zdravím, jak prosím nastavím, abych ve Volume grafu viděla odečet Volume (kolik Volume zbývá do ukončení bar). Už se mi to zobrazovalo, ale momentálně se to nezobrazuje a prošla jsem všechna nastavení a nemůžu to najít.
Díky Denisa

Odesláno

Koukám se máme opravdu na co těšit. Už aby to dodělali...
Akorát my co ještě nemáme lifetime licenci teď můžem jenom doufat, že to neudělají jako Trade Navigator - s novou verzí podražíme o 500,- USD.
Nechci strašit, necháme se překvapit...

Odesláno

Dobrý večer všem, můžete mi někdo prosím poradit, jak odstraním v grafu v NT hodnoty jednotlivých indikátorů na ose Y? Potřeboval bych tam ponechat pouze hodnoty EMA a ceny. Předem moc dík za pomoc. Jirka

9492

Odesláno

Ahoj,

prosil bych o radu.
Jsem zacatecnik, stahl jsem si Demo Ninja Trader (data Zen-Fire) a po nainstalovani jsme si otevrel graf E miny SP 500 (ES 06-09). O dva dny dele jsme si otevrel Ninja Trader a rovnez ten samy graf, bohuzel graf je na hodnote z posledniho prihlaseni a nechce se hnout.
Kdyz se pokusim data reload tak se mi objevi hlaseni "The request can not be aborted". Nevim co bych mel udelat aby se mi mohla data prelozit a ja se mohl venovat dalsimu studiu.

Predem diky za odpoved

Mejte se krasne

Odesláno

to p.kutil:
Aktuální kontraktní měsíc pro ES je 09-09. V tools najdi instrument manager a najdi si tam ES 09-09. Pak to šipkou přesun instrument listu. Pak jen ok. V nabídce zobrazení grafu už to budeš mít v defaultní nabídce.

Odesláno

dobry den vsem..konecne som si nainstaloval ninju a rad by som zacal backtestovat trh TF ale neviem aku ma hodnotu/usd jeden tick....zatial som backtestoval len forex a tam jeden tick na jeden lot ma hodotu 10 usd a prave trh TF neviem..mozete mi prosim poradit alebo kde by som to nasiel hodnoty ,tickov.roznych trhov ,indexov,futures?
dakujem :)

Odesláno

este jedna vec nemam vtom ccelkom jasno
na stranke www.theice.com pisu
tick size 10=10 usd takze jeden tick ma hodnotu jedneho usd pri jednom kontrakte?teda ak vstupim na hodnote 490,0 a vystupim na hodnote 492,5..to je 25 tickov tak som zarobil alebo prerobil 25 usd je to tak?
dakujem este raz :)

Odesláno

dobry vecer
rad by som sa spytal hcem testovat finwin a do ninju som hodil cci 14 a cci50 ale problem je v tom ze mi neukazuje usecky tak neviem roznat rozne paterny ..len mam tam stvorce neviete mi niekto pomoct? :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...