Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to PetrJansky:

zpoždění 20s je celkem hodně, časové svíce se v Ninji řídí podle systémového času, tak je lepší si aktualizovat čas dejmetomu každý den, nebo i častěji, místo standartního nastavení jednou za týden.

Klikněte na Start -> Spustit a zadejte příkaz regedit. V otevřeném okně vyhledejte klíč
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\W32Time\TimeProviders\NtpClient.
Na pravé straně naleznete položku SpecialPollInterval. Poklikejte na ni, změňte číselnou soustavu na desítkovou a hodnotu vlevo změňte podle potřeb. Aktualizace každý den zastupuje hodnota 86400

Tohle by mělo pomoci, ale i tak to nebude odpočítávát na sekundu přesně. Pro plynulé odpočítávání času bych doporučil si naprogramovat zvlášt prográmek.

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim,

chcel by som sa spytat, ci by niekto vedel poradit, ako:

1, nastavit zhustenie vykreslovania useciek na vsetkych typoch timeframemov
2, ako prekazit neustale automaticke zoomovanie na cenovom grafe najma pri backtestingu

Vdaka za odpoved

Odesláno

Blue Dragon, Lucinek,

dakujem za radu, ako pisete, tzv. "zhustovanie" casu alebo cien sa da manualne upravit pod casovou osou (cas) a napravo od cenovej osy (cena). Som to potreboval kvoili lepsiemu prehladu, lebo usecky boli od seba prilis vertikalne vzdialene a tak som hned "nevidel do minulosti".

Odesláno

to all:
měl bych dotaz ohledně zobrazení grafu s denními svíčkami.Pokud si nastavím 60 min a níže není problém,ale pokud nastavím denní, pak vidím pouze jednu svíci. Poraďte prosím, co a kde nastavit ještě.

díky

Odesláno

Ahoj,
snazim sa naimportovat si do NT jeden novy indikator, ale mam problem s tym, ze ked kliknem na TOOLS, tak ma len 4 dalsie moznosti. Moznost "EDIT NINJA SCRIPT" tam nie je?
Neviete mi niekto poradit v com je problem a ako sa da vyriesit?
Dakujem
Martin

Odesláno

Pokud jde o "free live verzi", tedy o live verzi bez ATM strategií, tak tam tato volba NENÍ.
V takovém případě doporučuji zadat lic.klíč pro demo verzi, zkompilovat indikátor a pak zadat zpět klíč k ořezané live verzi.

Odesláno

Zdravim Vsechny ucastniky tohoto fora, Mam jeden problem a potreboval bych pomoc od technikdy vyspelejsich uzivatelu ninjy. Chtel jsem jsi nainstalovat ninja script na "RangeAlt" ale obevila se mi chyba a vubec nemam ani potuchy jak ji odstranit. Po otevreni nynjy klik na File>utilities>inport ninja script... se mi obevi okno ve kterem je ze mam opatrit N.script z verohodneho zdroje(je to z fora nynji) a jestli si preji pokracovat,Klik na Ano. pak mi to hned vyhodi varovani:ze mam NScript na pocitaci ktery ma programovou chyby. Chyba musi byt vyresena nez muzu inportovat NS. Pred tim se si tam dal jen z woodieho stranek desertsoft a tam ta chyba nejspis bude.hned me napadlo ze to vymazu ale obevylo se stejne varovani. Takze pokud ta chyba nebude odstranena tak inport/export/remove proste nefunguji.A me vubec nenapada jak a kde to spravit. Za kazdy napat nebo odkaz jak by se to dalo vyresit budu moc vdecny. Dekuji Adam.

9316

Odesláno

zdravím všetkých diskutujúcich :)
na www.candlestickforum.com/PPF/Parameters/16_20_/candlestick.asp som našiel zopár zaujímavých patternov, ktoré vyzerali sľubne, tak som ich naprogramoval a urobil z toho taký balík týchto patternov. Niektoré z nich majú celkom dobré signály na minutovách časových rámcoch. Takže to dám do placu aj sem, stiahnete ho tu:
uloz.to/1920770/majorjapansecandlestickpatterns.zip

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...