Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

MAXusu,
těžko říct, kde může být chyba v připojení k Historical serverům... může to být jak píše yax, tzn. poskytovatelem UPC...
Já mám sice taky UPC, ale brokera mám PFG... a vše mi bez problémů funguje... Ale připojení k serverům Zen-Fire je na jiných portech a to může být problém v kombinaci s UPC...

Napadá mne jediné, pokud máš poskytovatele Internetu UPC... zkus otevřít demo účet u jiného brokera, který podporuje Ninju, a uvidíš, zda budou taky problémy s historickými daty...

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to all

ja pise yax problem je v pripojeni pres UPC. nez jsem nato prisel tak jsem nekolikrat reinstaloval NT. posledni dny mam stejny problem tak jsem pouzil jine pripojeni a data se nacitaji v poradku.

Odesláno

kofis:

pokud budes zkouset neco zmenit u UPC, tak se priprav na boj s vetrnymi mlyny. Ale za pokus nic nedas a kdyztak dej vedet, jak si dopadnul. Ja u nich zustal, protoze jako alternativu mam jenom O2 a tuhle firmu nesnasim a navic se nikde nechci upisovat na 12 mesicu, takze to resim tak, ze mi zena doma zapina grafy po obede a ja muzu vecer vesele obchodovat. Ale ma to svoje mouchy, protoze zrovna vcera mi je zapomnela zapnout a zrovna jako na potvoru jsem ty historicka data nenacetl - to jenom tak pro pobaveni, protoze jinak je to naprd.

Lada

Odesláno

to all:

Tak dneska dopoledne jsem si zapnul v kanclu NT a na tickovém grafu se mi nezobrazila všechna data - například ze včerejška se mi tam ukázaly asi jen tři hodiny. Pak sem si zapnul ještě minutovej graf a tam všechna data byla. Zkusil jsem tedy dle vašich rad "reload" a hle naskočila všechna data i v tickovém grafu. (Tools - Historical data - reloaded) - při zapnutejch obou grafech. Z kanclu mám jiný připojení než doma. Doma mám taky UPC tak to ještě zkusím večer tam co mi to ukáže.

Zdar a sílu

Odesláno

cau k tomu importu dat návod je super ale zkoušel jsem to a nechce se mi to načíst udělal sem všechno tak jak je to tu napsaný ale píše mi to v logu tohle:unexpected number in line '1' should be 6 or 3
nevíte co s tim data importuju ze sierry v .txt

Odesláno

Jen pro zajímavost, co jsem dneska náhodou zjistil, když jsem si hrál s nastavením NT.
Pokud vás taky štve, že jakmile zadáte příkaz, změní se vám přednastavená ATM strategie v Chart traderu, tak pokud dáte Chart trader properties a zvolíte tam General - ATM strategy selection mode jako "KeepSelectedAtmStrategyTemplate... ", tak se vám to už přenastavovat nebude. Úžasné ...

Odesláno

Zdravím Vás.
Vážně začínám uvažovat o změně z intradenního na poziční obchodování a jelikož jsem zvyklý na NT a nechci měnit soft, velmi by mi pomohlo, kdyby mi někdo z přítomných poradil, kde stáhnout do NT indikátor Open Interest.
Děkuji mnohokrát za případnou vaši snahu o pomoc.

Zdeněk

Odesláno

to Blue Dragon: taky se mi to děje. cca po týdnu zapínám NT přes Mirus a taky se mi pořád zobrazuje hláška Please check your account connection parameters and your internet connection.
Jsem připojený, vše mi funguje, jen nahrát data pře Mirus ne. Poradíte někdo?

Odesláno

Zdravim,mam takovej problem s natctenim denniho grafu v NT,nevite nekdo v cem muze byt problem?Vsechno ostatni se me nacte hned,jak minutove ,tickove ,volume grafy.Bez problemu i vsechna historicka data,jen ty daily grafy nefungujou.Neporadite me nekdo jestli neni nejakej hacek v nastaveni.myslim jako treba u historickej dat ze je treba zmenit last day nebo tak nejak,chci si nacist denni graf e-mini NQ-06-09.Mozna je treba jen pozmenit pocet zpetnych dni,ale to sem taky ruzne zkousel a porad nic.dik za kazdou radu.
binyxxx

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...