Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

benedikt.ben: Jde to, pouzijes na to control center, zalozku orders. Tam lze nastavit typ prikazu (order type), pocet kontraktu(Qty) a cenu, za kterou chces prikaz vyplnit a pak uz jenom buy/sell.. (tu)

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

benedikt.ben:

Z grafu to jde taky, v chart traderu klasicky nakoupíš 4 kontrakty (BUY MARKET) a pak prodáš 2 konrakty (SELL MARKET - tady je nutno zase v chart traderu změnit velikost Qty na 2) a je to, polovinu pozice jsi uzavřel a ta druhá je pořád v nákupu.

Odesláno

Benedikt.ben: Jde to, jen je dulezite nezapomenout na to, ze je vetsinou nastavena nejaka ATM strategy, kterou je nejprve potreba vypnout, tzn. prepnout na none. Proto to vetsinou nastavuju v control centeru..

Odesláno

Blue Dragon:

prvni zkontrolujte, jestli vam to stale beha OK i na tom prvnim PC..pokud ne, tak si u zen-fire nebo mirus futures nechte vygenerovat nove pristupove udaje..
jinak si nemyslim, ze by jmeno a heslo bylo neprenosne, tak ze by fungovalo jen na jednom PC, do ktereho se zada poprve (i kdyz je to mozne)..takze pokud data nebehnou na prvnim PC vpohode, pak je asi jednodussi nez hledat chybu, vygenerovat si presto nove jmeno a heslo na druhy PC..

majkll

Odesláno

zdravím, zkoušeli jste někdo zobrazit v NT TF 1D, 4H nebo nějaký jiný TF který NT nenabízí? nastavil jsem si TF 4H (240 minut) a vše vypadalo OK. Dokud jsem si ten bar nerozebral na 1MIN TF, ony totiž pak vůbec nesedí OPEN hodnoty, např. u baru začínajícího v 16:00 v TF 4H je jená cena než u baru v TF 1MIN. Nevíte někdo co dělám špatně, máte stejný problém taky?

8524

Odesláno

teď jsem se v tom zamotal, u úsečky v čase 16:00 na TF 4H je teda její začátek ve 12:01 (nebo obecně první bar po 12:00) a konec v 16:00?

tak teď to sedí, máte pravdu,
díky za pomoc

Odesláno

radim2: Jirka tim myslel, ze v 16.00 se ma shodovat cena close, protoze v tu dobu dojde k uzavreni baru. Cenu open pro ctyrhodinovou usecku musis hledat na minutovem grafu jako tu, ktera se vykresli ve 12.01.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...