Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobré odpoledne,

Chtěl jsem se jen zeptat jestli někdo neví jak nastavit v NT to aby se grafy vykreslovali s určitým odsazením od pravého okraje a né hned u pravého okraje ... stejně jako to jde nastavit třeba v sierra chart ,předem děkuji za případnou reakci..

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Vrátil jsem se z hor a zjistil jsem že se nemůžu přihlásit na Zen-Fire.
Nevíte jestli je u jejich dema již nějaké časové omezení? Nepřišel mi ani žádný mail..

Odesláno

Uz to tak vypada, nicmene mne to jede zatim taky. Je pravda, ze uz jsem se registroval nekdy na podzim.. Ted ti pri registraci napisou, ze je to na 30 dni.. Mozna by stalo za to jim napsat o prodlouzeni, kdyz si tak vychvalujou jejich osobni pristup..

Odesláno

Řekl bych, že je to jen napsané ... protože jsem teď bratrovi dělal tohle demo taky a dalo mi to stejný login jako kdysi mě, tzn. že to jméno/heslo je asi dost univerzální. Proto bych řekl, že o časovém omezení nemlže být řeč.

Odesláno

A nevzpomeneš na jméno/heslo? Username: 114mir@sim.com Password: 172mir. Tohle tu psal Meller 19.6.2008, mě to tenkrát dalo taky a teď bylo úplně stejné. Takže jen tahle dvojice jméno/heslo chodí už víc než půl roku. Leda by to ještě bylo nějak závislé na lic.čísle NT, ale to si nemyslím.

Odesláno

Zdravim vespolek, jen jsem se chtěl zeptat : nevíte někdo prosím co s tím : nemůžu zprovoznit v NT položku "Reload data" je pořád zašedlá a nevim co s tím.... potřebuju znovu načist data, protože se mi načetly s mezerou :-( a jsem v pasti, protože toto tlačitko nefunguje... jen pro upřesnění :tlačítko je Tools => Historical data => Reload a je pořád zašedlé :-(

Odesláno

Tak závada odstraněna, bylo to něco v připojení, protože jsem se připojil přes záložní internet a vše se nahrálo jak má i položka reload je barevná a funkční.... asi v mém hlavním internetovém připojení blokují nějaký port nebo nevim... Ps:ještě že mám to záložní ;)

Odesláno

radusor:

nemas nahodou UPC? Mne to dnes udelalo to same, takze jsem taky na zaloznim propojeni. A uz vyjednavam s novym providerem, protoze UPC a NJ moc nespolupracuji.

Lada

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...