Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

no ja mam taky isty problem, dufam ze radim2 pravdu nema. ta politika je podla mna dobra. mne ten program tak sedi, ze chcem urcite s nim pokracovat aj live takze na mna to zabralo ale nechcel by som uz teraz platit nejakych 50 dolarov mesacne.

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hmmmm tak to je dobra otazka, podrobnosti si nepamatam, ale mam taky pocit, ze som to robil cez Mirus, pouzivam stale to univerzalne meno a heslo, co tu koluje uz od zaciatku. Pripojenie mam.... zas dobra otazka... asi pol roka cca.

tomas

Odesláno

hmm skusil som na stranke zen fire vyplnit este raz registracne udaje a poziadat o demo a prisiel mi emal s menom a heslom, ktore funguju uz vsetko bezi ako ma ale pise sa tam ze demo expiruje za 30 dni. zmenili sa nejako podmienky?

Odesláno

"Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection"...

Takovou to hlášku mi to občas zahlásí stačí vypnout platformu, zrestartovat a jde to.
Podle mě to nic není.

Odesláno

Ahojte,mne beží Zen Fire (Mirus -Futures) non-stop bez chyby a som na nom každý deň, takže chyba nebude u Mirus Futures, ale asi u poskytovatela internetoveho pripojenia,ktorý tam mohol pridat nejaký fire wall , alebo niečo podobné .

Gladiator028

Odesláno

Ahoj,

tak vcera se mi podarilo Zen-fire zprovoznit. Nejdrive jsem zkusil reinstalovat Ninju a dat nove heslo primo od Zen-fire, ktere mi zaslali emailem. To nefungovalo. Tak jsem se registroval u Miruse a po reinstalaci Ninjy a zadani Mirus jmena a hesla mi to zaclo fungovat.
Pry ty reinstalaci doporucuju smazat i slozku Ninjy v dokumentech(samozrejme pred tim zalohovat:), jinak to pri nove instalaci po Vas nebude chtit zadat novy klic, coz samozrejme nevim jestli to na to ma nejaky vliv (treba klic Zenu a Mirusu je stejny, ale treba AMP ma jiny), ale pro jistotu...

Tak doufam, ze Vam to pomuze Ninju rozchodit. Treba uz Vam to chodi normalne i bez tyhle slozity procedury.

Hodne zdaru.

Petr

Odesláno

to gemzic:

tak jsem to dneska taky rozchodil, asi po 4 přeinstalacích a 3 hodinách snažení. Udělal jsem to jak jsi psal, je potřeba ho odinstalovat a smazat složku Ninji v dokumentech, pro jistotu jsem vždy restartoval PC. Zaregistrovat se u Mirusu a zadat nový klíč.

Tak teď doufám že to nebude jen 30 denní demo.

btw: S internetovým připojením to nemá nic společného.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...