Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim,

podarilo se nekomu ze Zen-Fire stahnout tick data za 06-07 (na kontraktu nezalezi) pres NT ?
Od 09-07 stahnu cokoliv, ikdyz samotny 09-07 zacina datem 02072007 coz je zvlastni.
Nevim jestli je to problem ZF, nebo NT.

Diky,

H.

Odesláno

jazz27: Já jsem stáhnul YM 09/08 a 06/08, dál mě to nepustí - starší data mi nejdou stáhnout. Hlásí to, že jde o neexistující kontrakt. 12/07 mi taky nejde a dál jsem nezkoušel.

Odesláno

Ještě v tom taky nemám úplně jasno, ale mám dojem že Zen-Fire je pouze technologie (stejně jako např. patsystem), tzn. dostupnost a množství dat je spíše otázkou poskytovatele dat (hádám že většina lidí začíná na demu od Mirusu). Sám mám live účet u Mirusu (tedy přes Zen-Fire), a data mám dostupná do 09/07 bez problému. Starší data mi to nenabízí.

Odesláno

dobrý den, ted jsem si pustil Ninja Trader..už nějakou dobu v něm dělám... a připojil jsem se na OpenTick a pustil si aktuální graf, vše se mi v pořádku načetlo, uzavírací cena se mění, tak čekám a a čekám ale nezobrazuje se nová úsečka, ačkoli tři minuty dávno vypršeli, pouze uzavírací cena se pořád pohybuje. Vypnu graf , načtu ho znova a už vidím čtyři nové úsečky, které se mi vůbec před tím nezobrazili. V nastavení jsem našel "store real-time bar data" tak jsem to vypnul v domnění, že by to mohlo pomoc, ale nepomohlo. Mohl by mi prosím někdo poradit co s tím?? Děkuji
out of topic: matně si vzpomínam, že jsem tady na finančnikovi viděl chat, ale teď se na něj nemůžu dostat..zdálo se mi to nebo tady opravdu je?

Odesláno

attivo:

nastavení jsem zkontroloval , bylo to zaškrtnuté a jako delayed server jsem nastavil: delayed1.opentick.com , což jsem našel teď na stránkách openticku. pustím graf a cena se pohybuje ale stále jenom v jedné úsečce, prostě se nezobrazí další, nepokračuje to :( :S

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...