Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

PD: mohu jen potvrdit, je treba si hlidat kolik mate aktivnich "workspace" v menu File/Workspaces (dole pod defaultem) NJtrader je pri startu laduje vsechny (potom mezi nimi lze prepinat bleskove) nicmene pote co jsem to pozaviral a nechal dva spacy po 4 grafech tak je to o poznani lepsi... (tu)

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

migus,
díky. Bohužel na live účtu to ani takto nejde... takže jedině ten restart (td)
Ano, naštěstí se to stává zřídka, ale uprostřed obchodování to nepotěší a restart zdržuje :S
Ještě se asi zkusím poptat na Ninja support foru...

Odesláno

Ahoj Tomas, dakujem za Tunel, rád by som začal "tunelovat" , ale nejak to neviem otvorit, lebo Adobe Reader tento typ suboru nepodporuje atd . taká hláška mi furt vyskakuje tak by som ta poprosil ešte o presný postup importu o NT , zatial to mám len na ploche ako dokument Adobe(nefunkčný). Diky

Gladiator028

Odesláno

Nuz neviem preco ti to hodilo ako Adobe, ale to je jedno. Dolezite je aby to malo priponu .cs - ak nema, musis ju zmenit. Potom to skopiruj do adresara mydocuments/ninjatrader/bin/custom/indicators a potom to otvor cez NT Tools->Edit ninja script->Indicator a vyber TMxTunell.cs Malo by sa ti otvorit okno s kodom tohoto indikatora. Stlac F5 aby sa to skompilovalo a ak ti to vypise ze ok, tak to mozes zatvrit a vlozit si indikator do grafu.

tomas

Odesláno

Tomaš, v indikatoroch máš Bar timer tak si ho len pridaj do grafu a uprav jeho farbu podla farby pozadia, základne nastavenie je čierna a to si nastavíš ked klikneš pravou myšou na graf-propertis -axis -color for axis.

Gladiator028

Odesláno

Ahoj Thomaz, ešte mám jednu otázku, v nastavení Tunel Width je 5.5 je to Ema 55? Pokial tam zadávam údaje normálne teda ema 55, 89 atd tak mi to žehlí graf totálne na rovno. Pokial to zadavam v tvare 5.5 , (55) 9 (90) je to OK ale 89 ako8.9 neberie. To len aby som mal v tom jasno, lebo pokial to zadávam systemom ako som písal vyššie vyzerá to tak ako má , len tie hodnodty mi nejdu do hlavy. Diki

Gladiator028

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...