Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Tomas, mám ešte jednu banálnu otázku....kde mám zmeniť tu koncovku? Ked otvorím NInja indikators je tam Ema1 a ked kliknem na to rozbalí sa mi celý súbor , ale po koncovke ani chýru..? Na co mám kliknúť aby mi to ukázalo tú koncovku?

Gladiator028

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

konkretny indikator najdes vo folderi ../mydocuments/ninjatrader/bin/custom/indicator a standardne maju priponu .cs ktoru treba zmenit na .jpg aby to na financnik preslo. Alebo koncovku nemen vobec a nahraj subor na www.edisk.sk a posli mi link co ta stranka vygeneruje.

tomas

Odesláno

Ahoj Tomas, už som to dostal medzi indikatory a aj do grafu, ale nieje to to čo by som potreboval. Tá EMA -55 mi len kopíruje graf a to mi je na figu. Bud taký dobý a pozri sa na tento link:www.financnik.cz/forum/file.php?13,file=5867 tam je obrázok s EMA tunelom, ktorý má 2 úrovne , teda rovnaká EMA je hore aj dole + 55, -55 atď. Vedel by si mi poradiť ako toto naprogramovat.

Gladiator

Odesláno

hirens:
Na demu jsem backtestoval tuším tři měsíce, asi týden paper a přechod na live. Timeframe je časový rámec grafu, tj. jestli chceš data zobrazit jako minutová, 5ti minutová, ticková, volume apod. Volume chart je graf, kde jsou data zobrazena podle nastaveného počtu uskutečněných obchodů (např. VOL 2000 Ti vykreslí jednu svíčku na každých 2000 uskutečněných obchodů). Na finačníku třebas zde: www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/volume-graf.html

Odesláno

hirens: Opravim, nejde o pocet obchodu, ale o pocet sparovanych kontraktu. Pokud budete koukat na graf volume 500 a nejaky velky hrac proda 500 kontraktu naraz, je to cela jedna svicka - i kdyby je prodal naraz jinemu silenci, ktery jich zase tolik koupi. To by slo sice o jeden obchod, ale o 500 kontraktu. Pocet obchodu urcuje tickovy graf, ne graf volume.
Takze uvedeny mega obchod by byl jen jedinym tickem na tickovem grafu, ale celou svickou na volume grafu. Doporucuji treba ten odkaz od Masaryka ...

Odesláno

Zdravím. Mam problém jednou se mi ninja sama vypla a zustal mi tam přikaz a ted nejde odstranit :) když přes něj trh projde neaktivuje se ale zavází kvůli nepřehlednosti a ještě mi zmenšuje graf protože trh je dnes od dost níže. Nevíte jak bych to mohl odstranit? :)

6457

6458

Odesláno

Pietro:

Tak pokud to nejde zrusit, to bude asi chyba v databazi, tak zkus v Tools > Misc > Repair DB
pokud jedes jen demo, tak dej klidne Reset DB. To ti ale vymaze veskere zobchodovane pozice a udaje o nich.
Snad ti to pomuze

Odesláno

Dobry den , nevie niekto prosim Vas preco mi nejde otvorit trh ER2 v NT? Cital som diskusiu a viem , ze sa to tu uz riesilo, skontroloval som aj pripojenie aj kontraktny mesiac a nic, ostava len biela plocha, som napojeny na Zen-Fire, budem vdacny za kazdu pomoc, dakujem Vam, takisto sa spravaju grafy zo skupiny future, napr corn, sugar, mini gold, silver ....
Daniel.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...