Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny tradery, mám jeden problém, s kterým si neumím poradit a neumím si ho ani vysvětlit. Jde o to, že mi v Ninjatraderu nesedí hodnoty co jsou na grafu s hodnotama, které jsou v Historical Data Manageru (záložka edit). Potřeboval bych občas vyexportovat nějaká data, ale ony mi prostě nesedí s tím co je na grafu. Nevím jestli je to způsobené nějakým nastavením časového pásma či nějakým jiným nastavením. V příloze posílám obrázky s tím co mám přesně na mysli. Díky za pomoc

18111

18112

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No jo, to já vím, ale když v tom data editoru rozkliknu kontraktní měsíc YM 12-11, tak tam to datum 7.6.2010 vůbec nemám....nějak nemám páru jak to ty data na tu obrazovku vypočítává a co mám vlastně teda vyexportovat, když chci ten den 7.6.2010 :S

18113

Odesláno

spíš to udělej obráceně ...

7.6.2010 je kontraktní měsíc 06 - 10 ... a od 10.6.2010 to bude kontraktní měsíc 09-10 ... kontraktní měsíce se posouvají druhý čtvrtek v měsíci kdy ten současný kontraktní měsíc končí.

Odesláno

No já jsem to zkusil udělat obráceně a stejně jsem se těch hodnot na grafu nedobral. V porovnání s aktuálním konkraktním měsícem jsou grafy taky různé. Tak mě napadá, jestli se jde vůbec nějakých pravdivých jednotných cen toho dne 7.6.2010 vůbec dopracovat. Tak to fakt nevím, co mám exportovat za data do JAtesteru pro backtesting. PS V sierra chart je práce s daty taky tak složitá a zmatená??

18114

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...