Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

stahnul jsem si demo od zen-fire a chtěl bych přes NT backtestovat proto jsem se chtěl zeptat jak jsou kvalitní tick data od této společnosti zda není třeba lepší volba sierrachart ale jak jsem četl tak sierrachart takové možnosti nenabízí bezplatně ?? Děkuji

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravim
Chtěl bych se zeptat na jednu drobnost, když zapomenu při vstupu do obchodu v TN vyplnit ATM strategii tak mi to nevyhodí žádný SL a PT....Dá se nějak "dopřidat" do probíhajícího obchodu?

Odesláno

tomm02:

Jo jde to. NT umí tick, volume, čas, range a kdoví jestli ještě něco co jde počítat.

Najdeš to přímo mezi indikátory. Prostě dej do grafu indikátor co se jmenuje např. volume counter a vpravo dole se Ti objeví odpočet. Na čas to bude nějaký time counter nebo tak něco...pohledej, ale je to tam na 100%.

Odesláno

Prosím...připadám si jako trubice...teď jsem nainstalovala NT a dle info z kurzu jsem TO chtěla propojit s OpenTick,ale TO vymizelo z vesmíru..tak dle výše uvedené diskuze jsem se pokoušela stáhnout Zen fire, ale tam mi to nabízí něco, co nevím...má li někdo trpělivost, prosím o "ženský návod" co mám dělat ??????? Děkujííííí )))

Odesláno

Dobrý den, snažím se spustit v NT7 Replay Data, která mám stažená, ale nějak se mi to nedaří. Včera jsem dělal stejnou proceduru a nebyl s tím problém. Jde o to, že i když mám historická data stažená od 1.8. - do 3.8., nejdou mi v grafu zobrazit. V nastavení Market Replay datum 2.8. je, v Historical Data Manageru datum je, ale v Chart properties je end date 1.8. a nejde změnit - přikládám obrázek. Nevíte někdo čím to je? Děkuji.

16837

Odesláno

To JiriCZ:

dokud si je v Replayi znovu nepřehraješ tak je graf nezobrazí. Vždy znova od prázdného začátku. ;)

Výhodu maj pouze ti co mají login účet a stáhli si i historii (ta není součástí Replay dat).

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...