Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tiez mi to prekaza. Vyriesil som to tym ze ukladam si to ako workspace. z casti to funguje. ale ked zabudnes ulozit pred tym ako posunies cas smerom do zadu alebo dopredu tak sa to zmaze. Takze aj mna zaujima odpoved na tvoju otazku,.

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mam na Vas na vsechny dotaz, snad mi nekdo poradi...
Jak jde v Ninja7 spojit vice dat v jeden graf? Napr. mam aktualne data 09/11 a 06/11 a potreboval bych je spojit v jeden graf kvuli vyssimu timeframe. A jde to vubec?
Diky za radu

Odesláno

Tomassc:
Když vytváříš nový graf, může si tam přidat i další instrumenty, nejen jeden (úplně stejně jako tam vložíš ten první).
Ale - pokud používáš jiný než stejný časový TF pro všechny instrumenty tak se ti rozhodí. Všechny grafy mají stejnou "X" osu.

Odesláno

to: Ladousek

Díky moc za radu. Jenom moc nerozumím větě:
Ale - pokud používáš jiný než stejný časový TF pro všechny instrumenty tak se ti rozhodí.
Já potřebuji spojit grafy 09/11 a 06/11 popř i 03/11 na 30min grafu do jednoho. Tom by tím pádem mělo jít ne?
Akorát nevím co to udělá s těmi dny kdy se data překrývají...
Díky

Odesláno

2Tomassc:
Zkratka chces vytvorit kontinualni kontrakt. Jak se budou spojovat nastavis v options v data tab v merge policy. Blizsi vysvetleni najdes v helpu. Takze kdyz si pak zobrazis NQ 09-11 tak by mel zahrnout i NQ 06-11. Uplne spojity zobrazis pomoci NQ ##-##.
Jinak to spojovani se ridi podle nastaveni v instrumentu, ale to taky uz najdes v helpu :)
To co pise Ladousek znamena, ze muzes do jednoho grafu dat NQ, YM a videt je krasne srovnane. Tipl bych ze jdou nakreslit i pres sebe, ale to uz musi byt mazec :) A Ladousek mel na mysli, ze kdyz na jednom das tf 1min a na druhem 3min, tak se ti 3min roztahne, coz je logicke, protoze na kazde 3 carky 1min se vykresli 1 carka 3min.

D.

Odesláno

Zdravím všechny. Otázka - programming errors.... při zkoušení importovat nový ninja script mi NT poskytl tuhle hlášku (viz. obrázek). Mám W7-64b., do teď jsem pracoval s verzí NT6.5. Na Win Vista import proběhl bezproblémů. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Díky za vaše náměty.

16644

Odesláno

Zdravím, mám takový problém týkající se NT.
Chci si nahrát historii napřiklad 200 dnů zpět...Zvolím File-New-Chart-příslušný trh, TF například 10min a Days to load 200...normálně se mi načte zpět těch 200 dnů zprávně, ale jakmile zvolím například TF Weekly tak u tam nemám odpovídající počet úseček, to samé s Dayly atd...a jakmile se vrátím zpět na některý z minutových grafů(1,2,5,10,30 atd)
tak už mám historii tuším pouze posledního týdne a žádných 200 dnů. Děkuji za radu:)

Odesláno

hirens,

osobní zkušenost s touto hláškou nemám, ale řekl bych, že problém je v nějakém importovaném indikátoru či strategii. Importovaná data budou obsahovat soubor/y s koncovkou .cs a podle toho jeslti se jedná o indikátor nebo strategii patří nakopírovat do příslušné složky (např. Dokumenty/NinjaTrader/bin/Custom/Indicator/).

Zkusil bych to tam vložit ručně a pak pomocí editace scriptu (volba z menu) otevřít dotyčný soubor *.cs a pustit kompilaci. Objeví se chybová hláška, která již více napoví kde a v čem je problém.

Aleš

Odesláno

Alec: díky za podnět. Zkoušel jsem. Taky jsem i přeinstalovat celý NT7 včetně odstranění všech souborů. Také jsem odstraňoval soubory z verze 6.5 co by se mohli při instalaci přeimportovat samy. Dál jsem procházel NT forum na jejich stránkách se mi podařilo najít pouze zmínku o stejné chybě, kterou pak řešili individuálně s uživatelem přes vzdálenou plochu. Tomu bych se raději zatím vyvaroval dokud nevyčerpám všechny možnosti. Děkuju moc a vážím si každé rady.

Odesláno

2hirens:
Nekde jsem tady psal, ze NT ma problem s TF daily datama. Myslim ze konkretne od CQG, ale to si nejsem az tak jist jestli na tom zalezi. Nicmene reseni je nastavit Session template na Default 24/7. SLibuji to opravit do verze 7.0.1000.7, tak doufam, ze to splni.
Mimochodem je tady nezvykle dlouha doba mezi releases, tak doufam ze bude ta verze stat za to.

D.

Odesláno

davidoff77: díky, ale můj problém se spíše týká importu indikátorů a strategií.

Kdyby náhodou někdo věděl jak se zbavit té už ukázané hlášky budu velmi rád, třeba to pomůže více lidem.

Odesláno

hirens,

takže kompilace libovolného indikátoru proběhne v pořádku?

Aleš

P.S: ještě typ: koukněte do Dokumenty/NinjaTrader7/trace/

tady bude txt soubor podle datumu a zkuste jej projít (od konce), co tam objevíte za možné indicie

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...