Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Kuskus:

je to mozne, ale nesmis vypnout pocitac, zhasnout svetlo a otvirat okno, jinak se ti pozice automaticky uzavre. Takze musis koupit UPS a radeji 3 lampicky...

:)

To je otazka spis do nejakeho vlakna zacatecnicke nejasnosti nebo trivialni dotazy... Ninja Trader je komplexni nastroj, umoznujici byznys brokerum a traderum. Pokud Ti Tvuj broker umozni drzet pozici pres noc a Tvuj ucet je dostatecne velky, abys mel na overnight margin, muzes drzet pozici treba do druheho dne.

Karel

Odesláno

Ahoj, nevite nahodou nekdo, proc nemohu otevirat historicka data NT 7 verze s 5 na konci? Otevru 3/11 a mam zobrazeny graf klasicky. Pak stahnu posuvnikem graf na zacatek a asi v polovine se mi zobrazi obrazovka viz muj prilozeny obrazek. Starsi kvartaly z 2010 se nezobrazi vubec. Dik Honza

16264

Odesláno

Ahoj všem,
řeším problém s nastavení NT. Potřebuji si zakreslovat v NT např H/L předchozích dnů, a to třeba i 3 týdny zpět. NT bohužel nemá funkci "nekonečných obdélníků" tak jak ji ukazoval Petr Podhajský na posledním Emini II, tak jsem se ji pokusil nahradit funkcí v NT "Rectangle", zkratka je Ctrl+F12 a začátky a ukončení dopisoval ručně, více práce, ale stejný výsledný efekt. Bohužel problém je, že mi ty obdélníky čas od času mizí. Př. Mám na obrazovce 3 zakreselné úrovně z několika posledních dní, poskočím při backtestu o jednu svíčku dál, ae jedna z nich prostě zmizí, vrátím se zpět o jednu svíčku a je zase zpátky. "Stářím" zakreslené úrovně to není, někdy mi mizí ty "mladší" zatímco "starší" zůstávají.
Tušíte někdo čím to může být? Popřípadě, jak jste "nekonečné obdélníky" nebo prostě zakreslování H/L předchozích dnů i několik týdnů zpět vyřešili vy?

Díky moc všem za odpovědi

Jakub Tykvart

Odesláno

To JakubT:
Indikátor ConstantLines jsi už zkoušel? Nebo i indikátor PriceAlert který chartu občas cinkne.

Já se jinak koukám na hodinový graf když se nechávám poddat a značím si Openy (v našich 15:30 hod.) pomocí tlusté Horizontal Line (F6).

Odesláno

To JakubT:

Indikátor ConstantLines jsi už zkoušel? Nebo i indikátor PriceAlert který chartu občas cinkne.

Já se jinak koukám na hodinový graf když se nechávám poddat a značím si Openy (v našich 15:30 hod.) pomocí tlusté Horizontal Line (F6).

Odesláno

To JakubT:

Já se jinak koukám na hodinový graf když se nechávám poddat a značím si Openy (v našich 15:30 hod.) pomocí tlusté Horizontal Line (F6). ;)

Odesláno

Ahoj JiriS.,
diky moc za tip. ConstantLines jsem nezkoušel, musím přijít na to jak se s nimi pracuje :D Nicméně, pro mě jsou důležité ty obdélníky právě pro to, že se jimi pokryje oblast a neni to jen linka. Ty "rectangle" byly dobrá náhrada za "nekonečné obdélníky" které jsou v Sierra Chart,ale je tam s nimi problém, že mizí, jak jsem psal před tím.
Každopádně i tak děkuji za odpověď a nápad :) (tu)

Jakub Tykvart

Odesláno

Takže v mém případě problém vyřešen. NT je schopen udržet SR zakreslenou funkcí Rectangle celých 14 obchodních dnů, t.j. téměř 3 týdny. V mém případě dostatečné. I tak díky za nápady a pomoc :) (tu)

Jakub Tykvart

Odesláno

Potrebujem poradit - mam v PC dva HDD - primarny SSD disk a sekundarny klasicky HDD. Momentalne mam NT nainstalovany na sekundarnom disku - kvoli tomu, ze neusatale zapisovanie dat SSD disku moc neprospieva. Ale aj napriek tomu, ze je NT na sekundarnom disku, po instalacii si vytvoril zlozku v Documents na disku primarnom a zapisuje data tam. Nikde v nastaveni som nenasla moznost tuto zlozku umiestnit na ine miesto (iny disk). Da sa to nejako osetrit? Dakujem

Odesláno

Julis:

Taky jsem nad tím pátral, ale ta složka s daty je natvrdo nastavena do Dokumentů. A tam zapisuje NT nejvíce dat. Řešení je asi jedině přesunout celou složku Dokumenty na ten druhý disk. (Pravým tlačítkem na Dokumenty - Vlastnosti a tam je někde záložka umístění, je třeba pak nastavit správnou cestu aby si s tím rozuměly i ostatní aplikace co využívají složku Dokumenty.)
NT můžete mít nainstalovaný na SSD, tam se nic nezapisuje, třeba se bude rychleji spouštět.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...