Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den ,

prosím nemáte někdo stažený indikátor VerticalScale pro NT7. Něco jsem si našel ve starších diskuzích , kde mně to odkazuje na NT-fórum. A odtud se mi nedaří ho stáhnout. ( nevím jest-li je to blokované , nebo to spíš neumím ).

Děkuji za ochotu.

L.P.

Odesláno

Stomas :

ještě prosím o jednu radu. Nedaří se mi indikátor nainstalovat. Přidal jsem ho k ostatním. V NT7 ninja TOOLS--edit ninja script --- indikátor vidím soubor ve formě ZIP ( rozbalený ho nevidím ) a nedáří se mi zkompilovat. Můžeš mně prosím nasměrovat ?

Díky

L.P.

Odesláno

Stomas :

teď jsi mně maličko vykolejil. Jest-li Tvému odkazu dobře rozumím tak to je indikátor na zprávy.
Já potřebuji indikátor (vertikalScale ???? ) , který má vztah k velikosti zobrazované svíčky.
Jest-li se pletu tak se omlouvám.
Díky

L.P.

Odesláno

Stomas :

v pohodě , nic se neděje.
Obešel jsem to podle návodu tradera strangera v jiném vlákně. Jde to přes indikátor RANGE. A úplně mi to splňuje očekávání.

Takže strangerovi patří můj dík.

L.P.

Odesláno

Zdravím, poradí někdo prosím, jak umožnit obchodování z grafu, když mám v jednom panelu zobrazené 2 grafy nad sebou, abych mohl zadávat příkazy jak z horního, tak spodního grafu. Když zapnu Chart trader, tak se mi zobrazí jen u horníhgo grafu (viz obr.). Nepřišel jsem na to, ho dostat i do spodního, aby šlo zadat příkaz z grafu i ve spodním.

15859

Odesláno

ahoj tradeři,

mel bych dotaz :
- nastavil sem si vedle sebe daily graf a 60 min graf v NT7 a zjistil sem že mi nesedí OHCL na denním grafu s 60 minutou
-v session temple u 60min mám nastaveno od 00.00-23.59 a u daily grafu at nastavím co chci tak to bude pořád stejné OHCL

tak potom nevím co mám nastaveno spatne?

data tahám od zenfire

díky,michal

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...