Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

petrzeleny:

jestli je to indikator, tak to zkus nakopcit tady

?:\Documents and Settings\????Tvoje uzvitaleske jmeno????\Dokumenty\NinjaTrader 6.5\bin\Custom\Indicator

Pak zpust NT a mel by jsi to najit v indikatorech, snad;)

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to hanslama
mám 2GB paměti, intel core2duo, občas pokud se odpojím od netu, tak se rozjede, pokud nezatuhne hned při spouštění, tak potom už jede normálně, ale většinou zatuhne po spuštění

Odesláno

Prosím, dokázal by mi někdo poradit, co dělám blbě, že mi nechodí ten klíč pro zprovoznění NT? Už jsem 2x downloadoval, vyplnil jsem tam ty kolonky (email, co obchoduji, odkud jsem se o nich dozvěděl...) a žádný kód mi nechodí. Dívám se i do spam koše. Posílám to na centrum.cz. Buď jim to nefunguje nebo jsem blbej...:-(
Díky za radu

Odesláno

chtěl jsem se zeptat v nj v instrument manageru jsem smazal nejake symboly par trhu , nevite nekdo jak to cele nejak resetovat at je jako pristarem predem diky za pripadne odpovedi ? :)

Odesláno

kenpa: Ještě je tu třetí možnost :D Zkuste si založit mail v zahraničí (google, hotmail..) on totiž může být problém na straně poskytovatele českého mailu.

Odesláno

mam problem s range bars nastavenim, mam data ktore mam od 1-1 2008 do 30.3. 2008 ale ked si ich dam nacitat ako range bars , tak mi ich nenacita cele ,ale len od 2.28.2008

neviete mi poradit ako ich nacitat cele

Odesláno

Ahoj všem,

jsem začátečník a chci požádat znalé kolegy, kteří se pohybují v NT jak vyřešit natažení historických dat a spustit je v NT a otestovat?
Už jsem prolezl spoustu vláken, ale asi jsem trošku mimo, protože data jsem si už stáhnul a přes Tools - Historical data - Import je nemohu otevřít. Samozřejmě, že jsem je umístil do složky Import. Pokud tento proces udělám otevře se okno Import Historical data a tam označím a otevřu ER2 ##-## a pak se ukáže okna "Loading Data". Po načtení půlročních dat se okno ztratí a nic....................

Prosím o radu............. vím, že někde dělám chybu, ale nevím kde.

Předem děkuji za jakoukoliv imformaci :)

Odesláno

Mám dotaz ohledně zaplacení lifetime license Ninja Traderu,zda jde zaplatit normálně převodem z účtu,nebo jenom přez PayPal,jak odkazují na domovské stránce.Nechce se mi kvůli tomu PayPal zřizovat.Má s tím prosím někdo zkušenost?Děkuji.

Odesláno

to ruda.k:

Kdyz jsem kliknul na to placeni pres PayPal, tak mi najelo okno, kde byla moznost placeni primo kreditni kartou nebo pres PayPal. Taky se chystam na koupi licence, ale cislo kreditky se mi nechtelo poustet nekam do sveta, takze jsem udelal registraci na PayPal. Trvalo mi to zhruba pul hodiny i s overenim emailu a kreditni karty.

Roman

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...