Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jikos: prostě ve windows musíte synchornizovat čas... jednoduše jak v XP tak v 7 je to po poklikání na hodiny - čas v internetu a pak už jen dát aktualizovat.... žádná složitost. ;)

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobrý den,

Prosim vás koupil jsem si knížku "Kompletní průvodce úspěšného finančníka". Jeden z indikátorů, co je potřeba nastavit je klouzavý průměr nejvyšších high (highesthigh) a nejnižších low (lowestlow) ? Nevěděl by někdo kde to nastavit v NT7, popřípadě link na stáhnutí indikátoru, nemůžu to nikde najít.

Děkuji.

Přeji pěkný den.

Odesláno

Dobrý den,

poraďte mi, prosím, kde v NT 7 najdu úpravu nastavení vertikálních linek v grafu tak, aby měli konstantní vzdálenost, a aby ty *** zůstaly na místě a nepohybovali se zároveň s grafem. V NT 6 to bylo v nastavení grafu, v 7 to přesunuli zatím neznámo kde.

Děkuji Libor

Odesláno

Dobrý den všem v diskuzi :)

Nevím jestli můj dotaz není úplně mimo. Lze v NJ provádět backtest stejným stylem jako papertrading? Tedy abych si nemusel ručně zapisovat všechny parametry ručně do excelu, ale v NJ nakupoval a prodával podle svého uvážení a následně provedl export uskutečněných obchodů do excelu kde si mohu ve svém deníku udělat analýzu? Nebo to v případě testování na historických datech nelze a obchody se musí zapisovat jen excelu?

Děkuji za odpovědi.

Odesláno

mdas:

Ano, lze. Funkce se jmenuje Market reply. Vysledky obchodu lze exportovat do Excelu. Jakym zpusobem to udelat najdes tady: www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/ninjatrader7-replay.html Ovladani NT je popsano v predchazejicich dilech toho serialu, reseni pripradnych problemu v diskuzich o NT, ve vyhledavani najdes alespon 3 vlakna. Nejsem si jisty, ale mam dojem, ze nekdo nedavno jmenoval funkce, ktere nejsou podporovany ve free verzi a Market reply tam byl take, tak to si zjisti take.

Preji prijemny vecer

Karel

Odesláno

Zdravím,
chtěl jsem se Vás zepta, jak se dají nahrát historická data do NT 7....opravdu se v tom zkouším hrabat dlouho, ale stále nevím jak získat hist. data k backtestingu...TOOLS - hist. data- download...a nevím dál. Chci třeba Eurodollar, přidám si ho přes Instrument manager, ale historická datea nevím jak nahrát, mohl byste prosím někdo poradit ??? děkuji

Odesláno

kajaq Napsal:
-------------------------------------------------------
> mdas:
>
> Ano, lze. Funkce se jmenuje Market reply. Vysledky
> obchodu lze exportovat do Excelu. Jakym zpusobem
> to udelat najdes tady:
> www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/ninjat
> rader7-replay.html Ovladani NT je popsano v
> predchazejicich dilech toho serialu, reseni
> pripradnych problemu v diskuzich o NT, ve
> vyhledavani najdes alespon 3 vlakna. Nejsem si
> jisty, ale mam dojem, ze nekdo nedavno jmenoval
> funkce, ktere nejsou podporovany ve free verzi a
> Market reply tam byl take, tak to si zjisti take.
>
> Preji prijemny vecer
>
> Karel

Děkuji za radu, tuhle funkci znám. Bohužel stahování dat po jednom dnu mi přijde nepraktické. Mám stažený celý rok 2010 trhu TF a ten bych chtěl přehrávat. Lze toto?

Odesláno

mdas:

Ano, lze. Market reply prehrava data, ve spravnem formatu (.ntm), pokud jsou ulozena ve spravnem adresari: Documents\NinjaTrader 7\db\data plus adresar s datem ve formatu YYYYMMDD.

Karel

Odesláno

Zdravím, všechny z tohoto fora. Mám prosbu. Obchoduji v NJ7. Pro svoji strategii hledám indikátor budˇ NYSE tick nebo Footprinty nebo nějaký jiný mě neznámý indikátro, kde je vidět objem obchodů na určité ceně a množství nákupních a prodejních příkazů.

Poradí prosím někdo nebo poskytne tento indikátor?

Děkuji

Odesláno

Zdravím, rád bych se zeptal znalců NT7....je možné nějak nastavit, aby se mi pozice automaticky sama zavřela po uplynutí určitého času od otevření? Myslím tím, když není např. do 5 min dosažen PT ani SL, pozice se automaticky zavře za aktuální market cenu.

Předem díky za odpovědi a přeju hodně úspěchů.

Odesláno

Zdravim traderov,
mam otazku ohladom nastavenia komisii na live ucte v NT7. Najprv som si nastavil vysku komisie nespravne, co som zistil v statistike mojich obchodov (myslel som si ze je to hodnota RT, ale je to hodnota za jeden prikaz). Tak som si to nastavil spravne a uz to rata dobre. Ale toto nastavenie funguje len pre obchody zrealizovane po tejto zmene. Ide mi o to, ze mi nesedi vyska live uctu v NT s realnymi vypismi od brokera. Chcel by som to zosynchronizovat ale neviem ako mam zmenit vysku komisii na uz zrealizovanych obchodoch. Poradite mi prosim niekto?
Diky
Abraka

Odesláno

koukám že se tu hromadí otázky ale obpovědi nějak váznou.
Snad já se dočkám.
Obchoduju Live na dvou grafech. Ona se stejným trhme ale odlišným timeframe. U obou si nastavím live účet a v monentě vstupy do pozice se mi obchod zaktivuje jak na Live tak Sim účtu. Což je vidět v Control Center ve výpisu obchodu a také když si posunu PT nebo SL a cena zasáhne původní hodnotu tak se ozve hláška že příkaz byl vyplněn. Což v Live učtu je pitomost jelikož na tété hodnotě nemam žádný příkaz. Tato hláška potří totiž k Sim účtu kde příkaz zůstal na původní hodnotě.
Víte někdo jak zamezit tomu aby když obchoduju na jednom účtu (Live) tak na Sim se tento obchod nekopíroval???

Děkuju

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...