Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

neviem rozchodit YM v NT7
graf stale stoji na poslednej nacitanej hodnote, cena sa zmeni, az ked dam reload, natiahne aktualnu cenu a zase sa nehybe...ako je to mozne? vsetky ostatne trhy idu korektne, len YM nie...nastavenia vyzeraju byt ok...
dakujem

Odesláno

Ahoj, na grafu jsem i vyfiltroval senaci od 15,30 do 18,00, pouzivam ale indikatory, a ty vytvari gap, respektive obri pohyb, ktery stezuje dalsi citelnost. da se to nejak udelat, by se to nestavalo, pro ilustraci viz. screen

15030

Odesláno

Ahoj, na grafu jsem i vyfiltroval senaci od 15,30 do 18,00, pouzivam ale indikatory, a ty vytvari gap, respektive obri pohyb, ktery stezuje dalsi citelnost. da se to nejak udelat, by se to nestavalo, pro ilustraci viz. screen

15031

Odesláno

Deluxe: Měl jsem něco podobného, ale zatím jsem přišel pouze na jednu možnost tj. povolit přesně daný počet úseček k tomu, aby indikátory byli čitelné. Jinak doporučuji se trochu prohrabat forem na ninjatrader.com a podívat se do nastavení, zda-li nejde počítat indikátory na základě dat o kterých NT ví, ale která nevidíte na grafu.

Ten gap asi musí být, protože si nedokážu představit, že by se na jednom grafu a tím pádem jedné cenové ose dokázali vměstnat dva grafy, mezi kterými je rozdíl desítek, někdy stovek ticků...
Doufám ,že jsem alespoň trochu pomohl

Odesláno

Chlapi,

lze zobrazit historická data jako Range bary?? Mě je Ninja zobrazí jenom u aktuálního kontraktního měsíce, ale předchozí ne. Normální časový graf jde bez problému.

Odesláno

Prosim jeste o rady, mam naspedujici problem, ted po predchodu na NT7, tickova data mi delaji viz. screen. Muzete prosim poradit, jak to udelat, aby se to zobrazovalo normalne ? Dekuji

15040

Odesláno

deluxe: skus: chart properties, wquidistant bar spacing a zaskrtni true ak mas false viz obrazok mozno pomoze to patas: ano rangebary ide zobrazit ak mate stiahnute tickova data. Ak nie, treba stiahnut v historical data manager

15048

Odesláno

Ahojte,

tiez mam v NT7 presne rovnaky problem ako sa spominal vyssie. Tiez sa mi nevykresluju sviecky pri YM. Trh sa zobrazi v aktualnom stave ale dalej sa uz sviecky nevykresluju.

Skusal som:
- reset database
- repair database
- update na verziu R2

Nic z toho nepomohlo. Neviete niekto poradit co este vyskusat?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...