Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

petr.2010 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Prosím o radu. Mám NT bezplatnou verzi a když si
> otevřu graf ve formátu RB, nezobrazí (nenačte) se
> mi historie.
> U minutových grafů s natáhnutím historie není
> problém. Mám data od Interactive Brokers. Kde může
> být chyba?
> Díky
>

Zdar, máš to o řádek nahoře, Interactive Brokers neposkytuje historická data v tick formátu, takže RB nanačteš, alespoň je to tak psaný na NT foru. Takže musíš pořídit další zdroj dat, který to poskytuje. :(

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím,

nainstaloval jsem si nejnovější verzi Ninja traderu 7. Asi hodinu jsem se zabýval nasatvením tak, abych jej měl stejný jako NT 6.5, který jsem používal dříve. Nepodařilo se mně přijít na jednu věc, grafy mi nezobrazují premarket. Ve verzi 6.5 to bylo v nastavení data series a tam jsem si volil od kdy do kdy se má graf vykreslovat, ale v nové verzi toto nastavení nemůžu najít. Můžete mi prosím někdo poradit, kde v NT 7 zapnout zobrazování premarket trhu, díky.

Odesláno

kuba Napsal:
> Zdravím,
>
> nainstaloval jsem si nejnovější verzi Ninja
> traderu 7 ...

Dobrý deň,

rád by som sa opýtal, či ste robili migráciu údajov z verzie 6.5 do 7.0.0.xx (okno Migrate NinjaTrader Data ktoré vyskočí pri prvom spustení NT7). A ak áno, aký bol výsledok – či to prebehlo OK, alebo tam boli chybové hlášky.

Vopred ďakujem,
J.

Odesláno

2 Kubule:

díky za radu, už to funguje, nechápu, že jsem si toho před tím nevšimnul

2 Joeef:

to jsem zkoušel, ale třeba při nahrátí uloženého templatu z v 6.5 do 7 to hlásí chybu, tak jsem si to radši všechno udělal znovu ručně...

Odesláno

kuba Napsal:
> 2 Joeef:
>
> to jsem zkoušel, ale třeba při nahrátí uloženého
> templatu z v 6.5 do 7 to hlásí chybu, tak jsem si
> to radši všechno udělal znovu ručně...

Len som chcel vedieť, či aj nikto iný s tým mal problémy. Ono to naozaj vyzerá tak, že je lepšie nerobiť migráciu údajov z 6.5 do 7. Chcel som aspoň preniesť uskutočnené obchody (Trade execution history) vzhľadom na to, že proklamujú že to ide. Ale po tejto odpovedi som to vzdal:

>Joe, sorry for the confusion. There are some things that are easily migrated and some things that
>aren't. Unfortunately trade executions don't transfer very well from NT6.5 to NT7, if at all. You will
>have to start fresh for your executions. As for the account connections, you will have to re-create
>those as well.
>Data/settings that are easily moved are things like historical data, custom made strategies and
>indicators, workspaces and such.

Je to zatiaľ beta, v ostrom „release“ to možno vyriešia.
J.

Odesláno

Zdravím, dá se v Ninjovi nastavit aby když najedu na svíci, tak mi to ukázalo jaké bylo open/close, příp low, nemyslím najíždět přesně na dané místo křížem, ale jen jako popisek? Jdu dělat backtest a přijde mi otravné najíždět furt přesně na dané místo, abych si údaj mohl zapsat, ale asi nezbytné že? ;)

Odesláno

The_BeAr :

Data Box

The Data Box displays all chart data and indicator values based on your mouse cursor position. You can enable or disable this window via the right mouse click context menu, "Show data box" chart toolbar icon or by using the shortcut keys CTRL-D. If you have multiple charts open, the chart data box will display values of the chart that your mouse is currently hovering over.

Čítaj manuál ...
J.

Odesláno

Zdravím, mám NT7 demo. Defaultne je spread nastavený 0,3%. Dá sa táto hodnota meniť?
Proste spread 3 alebo 4 pips mi nevyhovuje.
Celý deň som tomu venoval, ale neprišiel som nanič.
Dík za radu. [bold] [/bold]
:D

Odesláno

Mám živé připojení od MF a Bar Timer mi začal blbě odpočítávat. Na 1min i 2min grafu to začíná brzo a potom tam je dlouho 00:00. Předtím mi to nedělalo když jsem měl demo.

1min graf začíná na 0:24 vteřinách a potom je tam 36s 00:00.

nevíte jak to opravit?

díky,
jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...