Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, nevite proc se me v grafu na euru v NinjaTraderu 7 beta zobrazuji gapy, kterej tam nemaji co delat? V NJ6 je vse v poradku. Viz http://yfrog.com/75nj7problemdat​a2p . Diky za rady. Nevíte proč se mně v grafu na euru v NJ 7 beta zobrazuji gapy, které tam nemají co dělat? V NJ6 je vše v pořádku. m.hunter: Diky, už testuju 7ku.

13666

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Marvik, jirib:

Pokud vím, tak z e-mini trhů to platí jen o TF. Protože se obchoduje na burze ICE Futures a jejich systém neumí OCO. A prý taky broker Interactive Brokers drží příkazy a OCO na svých serverech, takže s ním by to mělo být v pohodě i s TF (na rozdíl o Mirusu nebo AMP). Taky se to dost týká lidí, za které obchoduje počítač (když se stane něco s připojením nebo s počítačem, tak se o tom nemusí včas dozvědět).

Odesláno

Zdravim vsechny a chtel bych poprosit o pomoc. Pripojim ninja trader k zefire, otevru graf na kterem se cena hybe ale indikator ne. Indikator zustava o jednu svicku pozadu. Prikladam i screen. Vi nekdo co s tim? rad bych chtel paper trading ale bohuzel nemuzu protoze indikator je pozadu. Dekuji za pomoc a odpovedi

13677

Odesláno

zdravim vsechny
chtel bych poprosit o pomoc. pripojim se s ninja trader k zenfire. zobrazim si graf na kterem se hybe cena ale indikator ne. indikator je o svicku pozadu. podle me by se mel indikator hybat zaroven s cenou. nevi nekdo co s tim? rad bych zacal s paper tradingem ale bohuzel takto se to neda pokud je indikator o svicku pozadu.
predem dekuji za pomoc

Odesláno

Chci se zeptat na jednu věc ohledně ukládání grafů v Ninja Trader 7. Když chci uložit graf, v němž mám zakresleny S/R úrovně, TL, DB/DT apod přes workspace, nejde mi to. Nevíte někdo, jak na to? Je to vůbec možné ukládat? Používám demo...

Díky za případné odpovědi

teo

Odesláno

Dobrý den,

chci se zeptat, hledám už celý den odpověď v ostatních vláknech, ale nikde nemůžu prostě nic najít. Když nastavuji v NT CCI dle finwinu, nemohu tam dostat ty úsečky, vykreslují se mi jako normální čára, a v nastavení CCI sem to nenašel. Pokud mi někdo poradí budu velmi rád, děkuji moc

Odesláno

Lukr

máš pravdu,úplně jsem zapomněl,že to je indikátor ,který v NT není a musíš si ho stáhnout a nakompilovat do platformy.
Rád bych ho sám přiložil,ale nevím jak.Změnil jsem koncovku na jpg a zazipoval jsem ho,ale když ho chci vložit k příspěvku,tak mi to hodi chybovou hlášku.

Tomas

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...