Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, mám problém s Ninjou. Včera a dnes mi vždy po spuštění vyhodí čtyři chybová okna a vypne se. Bylo to ještě před přeinstalací z 0.15 na 0.16, ale děje se to dále. Nevíte, co s tím?

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Hezký den,
rád bych poprosil o radu někoho zkušenějšího. Nainstaloval jsem si NT 7 (kvůki možnosti stahovat intradenní data) a snažil jsem se je zprovoznit podle návodů, které jsou zde na finančníku. V čem je problém - pokud chci zobrazit data cestou File-New-Chart - objeví se sice okno, ale prázdné, s vertikálním měřítkem pouze od 0 do 0,25 přes celou výšku, a žádné svíčky. Pokud to ale spustím přes market replay, tak data fungují, je ale komlikované se volně pohybovat po jednotlivých dnech v čase, proto bych je rád spustil pouze jako okno, bez přehrávání, tak, abych si mohl sám volně posouvat časovou osu.
Moc díky za radu
David.

Odesláno

to dsplichal:

Stáhnul jste si Market Replay Data. Pro to co popisujete, resp. pro normální backtest, potřebujete klasická historická data. Použil bych Zen-Fire demo od AMP - když se přípojíte a zobrazíte graf, tak se data načtou automaticky. Alternativně si můžete data ve formátu TXT někde stáhnout a naimportovat přes Historical Data Manager.

Odesláno

Dobrý den, mám tento problém s Ninjou - od jisté doby se mi v programu přestala objevovat nabídka Edit - Ninja Script / Indicators (viz obr.), i když dříve jsem několik indikátorů stáhnul a dodnes je používám. Nainstaloval jsem si i verzi 7 a problém je tam stejný. Děkuji za radu.

13450

Odesláno

To all:

Setkal se někdo s tímto problémem ? Mám v NJ otevřen graf YM 1min a graf YM 3min. Na 1 min mám nastaven live účet a na 3min sim účet. Přesto když vstoupím do obchodu na 3min SIM tak se mi otevře tento obchod i na 1min Live. Musím říci že doposud se to tak nechovalo, Sim jel nezávisle na live.

Díky za odpovědi. :S

Odesláno

rokra Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den, mám tento problém s Ninjou - od jisté
> doby se mi v programu přestala objevovat nabídka
> Edit - Ninja Script / Indicators (viz obr.), i
> když dříve jsem několik indikátorů stáhnul a
> dodnes je používám. Nainstaloval jsem si i verzi 7
> a problém je tam stejný. Děkuji za radu.
Predtim jsi asi pouzival DEMO klic a ted pouzivas LIVE klic, ale k te orezane verzi. ze jo? :)

Odesláno

Dobrý den,
mám problém, který jsem tady nenašel. Včera jsem přeinstaloval NT 6.5. Po opětovné instalaci se mně načetly uložené workspace i template a dokonce i připojení na demo Zenfire - původně jsem myslel, že tohle všechno budu muset nastavit znovu.. Problém je v tom, že se mně v grafu nezobrazují indikátory CCI50 a CCI14. Zkoušel jsem celou šablonu FinWinu smazat a nastavit znovu, překopírovat do adresáře z NT 7(kde funguje normálně). Zkoušel jsem NT 6.5 několikrát přeinstalovat a výsledek byl vždy ten, že v šabloně bylo vše kromě vykreslení obou CCI - panely byly prázdné.
Nainstaloval jsem Ninju na PC, kde ještě nikdy nebyl a vše běželo normálně - jak nastavení CCI přímo, tak nakopírování šablony do adresáře. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Děkuji
Michal

Odesláno

Ještě k mému předchozímu přízpěvku (nezobrazování indikátorů CCI v NT): Poslední zoufalou možnost kterou jsem našel,
bylo přeinstalování operačního systénu, což naštěstí pomohlo..Takže problém vyřešen, ale nevím v čem byla chyba :S

to adaku:
nějaké odkazy na data stažená z NT jsem, myslím, viděl ve vlákně Historická data, ale nejsem si jistý...
každopádně nějaká data jsou tady. Jsou to odkazy, které jsem v diskuzích našel.

www.edisk.cz/stahnout-soubor/06640/ZF_ER2_1.1.07-30.6.07_TICK.7z_7.23MB.html
www.edisk.cz/stahnout-soubor/10126/ZF_ER2_1.7.-31.12.07_TICK.7z_9.58MB.html

www.edisk.cz/stahnout-soubor/86347/ZF_ER2_03-08.7z_6.76MB.html
www.edisk.cz/stahnout-soubor/23428/ZF_ER2_06-08.7z_5.4MB.html

uloz.to/2412497/nq-03-09.zip
uloz.to/2412542/nq-06-09.zip

www.ulozto.cz/3816711/data-historie-txt-denni-tydenni-mesicni-z-tnt-do-12-2009.zip

uloz.to/4228596/nq-.rar
ulozto.cz/4383654/data-nq-es-tf-ym-zb.rar

Odesláno

Pribinacek Napsal:
> TomTailor: indikator si musite zkompilovat, aby
> byl pristupny v ninjovi

Děkuji moc za odpověď nic méně mi název zkompilovat nic neříká :-( Hledal jsem co to znamená a nemohu přijít na to co to má být za akci. Děkuji za odpověď a radu co s tím dále udělat

Odesláno

TomTailor Napsal:
> Pribinacek Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > TomTailor: indikator si musite zkompilovat,
> aby
> > byl pristupny v ninjovi
>
>
> Děkuji moc za odpověď nic méně mi název
> zkompilovat nic neříká :-( Hledal jsem co to
> znamená a nemohu přijít na to co to má být za
> akci. Děkuji za odpověď a radu co s tím dále
> udělat

Vyřešeno! Omlouvám se! Díky za pomoc!

Odesláno

to MiB:

K tomu přeinstalování OS:

NT ukládá veškeré nastavení do složky "NinjaTrader 6.5" v dokumentech, takže bych býval v podobném případě spíš udělal toto:

1. Vypnout NT. 2. Přejmenovat uvedenou složku třeba na "NinjaTrader 6.5 - old". 3. Zapnout NT, NT vytvoří novou složku "NinjaTrader 6.5" s výchozím obsahem.

Alternativou by bylo použít NT ve stejném PC pod jiným uživatelem.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...