Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, taky jsem zkusil NJ 7, vypada to pekně, ale na co jsem narazil a zatim mě to od 7 odradilo. Když jsem si z jednoho trhu otevřel více oken s jiným TF, nakreslil třeba přes F2 trendovou linku na 240 min, nastavil at ji vidim i v ostatnich timeframech, vypadalo to pěkně, ale pokud jsem v např. v TF změnil z 15 min na 5, tak trendova linka zmizla , pokud jsem se vratil zpět na 15min, opět se neobjevila. v linkach např. přes F6 problem nebyl. Hold je to betaverze, takže ja ještě vyčkám na 6.5

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Vidím tady plno příspěvků ohledně toho, že něco v Ninja beta 7 nejde a jestli někdo neví co s tím apod. Dovolím si to okomentovat, protože dělám v tomhle oboru, tak mám určité zkušenosti. Prosím uvědomme si, že se jedná o Beta verzi = tedy testovací verzi a je uveřejněná právě proto, aby se zjistily ty chyby, které popisujete. Proto by asi bylo přínosnější napsat zjištěné chyby přímo na tým, který Ninju vyvíjí, aby měli zpětnou vazbu a chyby mohli odstranit. Jinak na reálné obchodování bych beta verzi čehokoliv nikdy nepoužil a ostrou verzi, až když je řádně odladěná a vyzkoušená.

Odesláno

Funguje vám někomu v NT 7 funkce přehrávání grafů Replay? Na fóru NT tam také někdo psal, že to nefunguje, ale zatím se k tomu nevyjádřili. Nevím jestli je to nastavení, nebo ještě nevyladěná beta verze.

Odesláno

Zdravím, v NT7 se nemohu připojit na data server.... log: Unable to connect to NinjaTrader data server (64.202.118.144/31654), NT6.5 jede OK, připojení zenfire, na fóru jsem zatím neobjevil nic co by mi pomohlo, napadá vás něco?

Odesláno

Dobry den,
rad bych Vas poprosil o ujasneni export dat z NT do excell:) Nerozumum tomu za jakych podminek mohu export tick/min data do excel sheetz N. NT nepouzivam, ale myslel jsem si, ze kdyz to pripojim na sveho brokera tak po zobrazeni grafu budu mit i stahnuta data, ktera mohu vyexportovat? Pripojeni mam na pfg, graf jsem si pred sebou otevrel British pound 3 min, ale export dat pres zalozku Tools/Historical data/Export mi hodi hlasku "No historical date found"

dekuji za objasneni
Jirka

Odesláno

Zdarvím chtěl bych se zeptat jak je to registrací u zen-fire nebo mirus. zkoušel jsem to asi celkem z 5ti PC oboje a nešlo to i přez to že jsem pokaždé použil jiný založený e-mail i jméno a tel. číslo. ? stalo se to již někomu , popřípadně nějaké zkušenosti nebo rady? Zkoušel jsem tu najít odpověd ale asi jsem nenašel. Díky moc. :S

Odesláno

Ahoj,
mohol by mi prosim niekto poradit, neviem sa prihlasit v Ninja Trader na data od Zen Fire.
Hlasi chybu "unable to login 20051".
Hladal som riesenie na internete, radili aktualizovat NJ, aktualizoval som si NT na verziu 6.5.1000.15 z verzie .14
Dakujem.
Martin

Odesláno

beden

Měl jsem ten samý problém, registroval jsem se minulý týden. Vypadá to, že musíš změnit ipadresu (třeba free programem Kerio VPN Client- stačí ho pouze spustit a po přihlášení zavřít) a použít např. gmail.com , české emaily zřejmě nejsou podporovány. Jinak je to zde někde popsáno.

jossi

"Jestliže o něčem dokážete Snít, dokážete to i Udělat."

Odesláno

zdravím,

chtěl bych poprosit jestli někdo náhodou nemá do ninjy vlastní, nebo z netu jiné časové (mm:ss) odpočítávadlo než je v základu v indikátorech (BarTimer) a podělil by se o něj..případně by mi stačilo, kdybych dostal radu, jak upravit stávající BarTimer (změna velikosti písma, případně i pozice), pokud to jde - na support fóru NT jsem našel info, že údajně ne..jde mi hlavně o velikost písma..

díky moc..

majkll

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...