Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den, chcel by som poprosit o radu. Potreboval by som pomoct s range grafmi v NT. Ide o to, ze potrebujem zisti pri backteste cas, kedy bolo na jednotlivych svieckach close usecky. Ide o to, ze NT urcuje pre usecky ich cas na zaklade open a stoho neviem zistit kedy bolo close na zaklade ktoreho vstupujem do trhu. Mozno by sa to dalu urobit aj pomocou niejakeho indikatora, ktory bi mi tento cas ukazal, no to by bolo treba asi naprogramovat. Popripade neda sa zmenit, aby NT zobrazoval cas dat na zaklade close? Dakujem za odpovede

Odesláno

Je to riesenie, ktore mam ako plan B, ale nerad by som to tak riesil, nakolko pri rangebaroch je open o tick viac , alebo menej. Ale ked sa tak nad tym zamyslam, tak realne pri obchodovani aj tak na close pri range baroch asi nikdy nestihnem vstupit do trhu.

Odesláno

Tak jsem vyse uvedeny dotaz poslal na ninja support, pry to predaji vyvojarum jako podnet k novemu ninjovi:

Hello Miroslav,
Thank you for your note.
I will forward this to our development team for possible addition in a future version of NinjaTrader.

Thank you for your feedback, it is appreciated.
(tu)

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den, potřeboval bych pomoci s jednou věcí. Nainstaloval jsem NT, ale mám problém s indikátory. Když totiž totiž otevřu menu Indikators, tak by se mi měl ukázat seznam s indikátory. Okno mám ale prázdné. Děkuji za pomoc

12507

Odesláno

Dobry den,
rad bych se chtel zeptat, zda-li by mi mohl nekdo zaslat presny postup, jak importovat historicka data do Ninja Trader, ktera byla stazena z Trade Station, ve formatu @ES.D. Vyzkousel jsem vse, co jsem nasel na tomto vlakne,
pouzil jsem postup z Help NT,bohuzel bez pozitivnich vysledku.

Predem dekuji .

Odesláno

Dobry den, zkousel sem rozbehnout NJ a napojit se na Zen-Fire. pri zakladani acc mi pise ze moje e-mail nebo IP adresa uz byla pouzita a nepusti me to dal.
Nezná nekdo nejakou free starnku kde se muzu napojit na grafy ? zkousel sem taky yahoo, pri pripojeni vse probehna v pohode ale u zvolenych komadit neprobiha zadna reakce n/a

Odesláno

To lesnoj,
No zkousel jsi se registrovat pod jinou emailovou adresou u Zen-fire?Ja si to vzdy po mesici prodlouzim tim ze se zaregistruju pod jiny email a nikdy nebyl zadnej problem,tedy stalo se ze to psalo nejakej eror jako login filed atd...tak sem znova se registroval a bylo vse oki

Odesláno

To lesnoj,
taky jsem s tim ted nejakou chvili (2 dny) bojoval - zda se, ze to nebere email.cz, volny.cz a mozna ani jiny .cz freemaily. Ja uspel s gmail.com (a to i na pocitaci, kde mne to s predchozimi maily zamitlo).

Odesláno

Díky bylo to tim, že Zen-Fire nechce registrovat uzivatele s .cz mailem.
Ještě se chci zeptat neví nekdo o nějakem free future providrovi grafu s jednodenním spozdenim neco jako barchart, akorat free ? Yahoo ma jinom forex (ja potřebuji sugar,corn,wheat,OJ)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...