Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Toto vlákno
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,
na měsíčním výpisu mně přišla srážka 15 USD za data od CQG.
Zajímám se pouze o trh NQ.
Kontaktoval jsem Mira,ale po cca 10 dnech žádná odezva.
Dá se někde nastavit platba pouze za tento trh?V diskuzi jsem našel,že by to mělo být za 5USD/měs,jestli jsem to dobře pochopil.
Díky za radu

Odesláno

Napište mu znovu, protože reaguje téměř okamžitě, to mu spíš ten mail od Vás nepřišel.
Pro nastavení je nutná certifikace přes odkaz, který Vám měl přijít ke konci roku. Miro Vám tento odkaz pošle znovu a můžete si tam nastavit pouze CME a budete platit jen těch 5$ měsíčně.

Odesláno

Vazeni kolegove,prosim o radu,
zalozil jsem si ucet u AMP,Sierru a data mam zaplacene zvlast,vubec nemam poneti jak propojit Sierru s AMP.Prosim o strucny navod,aneb o nasmerovani ve kterem vlakne se to resi,procetl jsem toho dost,ale zatim jsem nic neobjevil.
Dekuji.

Odesláno

Zdravim vsechny,
Chtel jsem se zeptat,jestli nekdo muze potvrdit,co jsem se docetl na strankach AMP a Sierry.
Zajimalo by me zda to nekdo ma.Kdyz si zalozim ucet u AMP a dam tam nejaky penize treba 10k USD
tak prej od TT_Net jsou data z Eurexu zdarma a navic Sierra balicek mesicne stoji 25 USD.
Z USA exchangu to pak je 15 USD mesicne...to znamena,ze za 40 USD mesicne amte Sierru a veskera data
je to spravne?
Diky moc za odpoved
David

Odesláno

Zdravím, tuším že sierra package 5 je za 25$, nizsi je zdarma. těch 15$ je poplatek cme group Za všechny trhy, nebo jednotlive burzy po 5 $ cme, cbot, comex, nymex. Data by měli být taky zdarma. Účet lze založit od 500$

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat uživatelů CQG, jestli jim jdou načíst data trhu FSTX? Pokud ano kolik let dozadu? Mně bohužel nejdou ale přitom FDAX a FESX načíst jdou aniž bych měl zaplacené data na eurotrhy - samozřejmě nejdou online ale se zpožděním. Díky za info (tu)

Odesláno

AMP je v pohode. Podpora odpovida temer ihned, data frci tak jak maji, atd.

Jedine co mi vadi je velmi zastarale webove rozhrani, nikde neni moznost zobrazit si aktualni stav uctu a velka spousta drobnosti, ktere mi kazi celkovy dojem.

Doufam, ze brzy prijde zmena. Samozrejme toto nelze srovnavat s Interactive Brokers, ale i tak by to chtelo trochu modernizace :-)

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, na měsičním výpisu mi teď příšla srážka (12.3.2015) za Sierru v hodnotě 17.86 UDS. Minule měsíce jsem vždy platil jenom 5 USD. Má někde stejně velkou odečet peněz? Nebo víte o tom, že by se nějak měnili podmínky a zdražovalo se za využívání sierry? Zkoušel jsem hledal na stránkách amp, ale nic jsem nenašel. Díky

31151

• Vytvořit...