Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

SanchezP, záleží co s daty chcete dělat. Pokud chcete sledovat orderflow tak Rhitmic je OK, jen nenabízí back fill.
TTnet ani CQG nemají bid/ask data dobrá.
Petr

Odesláno

popi908,
jestli máte komisi 9.54 na ID, tak je to naprosto smrtelné pro reálný trading například intradenních indexů.
Standard je dnes kolem 4.00 a níže včetně všech poplatků.
Každý dolar na komisi v ID poznáte velmi, velmi rychle i při obchodování jediného kontraktu.
Spočítejte si rozdíly například 4 vs. 6 dolarů za měsíc při 2-3 obchodech denně. 9.54 je pak úplně mimo.
Petr

Odesláno

popi908 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den,
>
> založil jsem si účet u AMP před necelým měsícem a
> platím celkové poplatky $9,54/kontrakt + $
> 15/měsíc. Mám NT Direct, CQG, účet pod $6000.
>
> Chtěl jsem se zeptat, zda nevíte proč platím cca
> $4 navíc oproti ostatním přispívajícím v diskuzi.
>
> Díky
> David
>

kontaktuj p. Saba a ked ti on nepomôže zober prachy a chod ku inemu brokerovi napr. už aj Ninjatrader maju vlastný brokerage a komisie maju ked maš life-time licenciu 3,38 USD All-In za RT a účet ti otvoria od
a účet ti otvoria myslím od 1500 usd

Odesláno

popi908:
mam dojem, ze som o tomto probleme cital na zahranicnom fore. problem bol, ze mal zaskrtnute $300 day margins v nastaveniach, kde mas sice nizky margin, ale vynahradia si to na comissions. predpokladam, ze to bude problem, kedze na ucte nemas dost penazi na plny margin.

Odesláno

A ten backfill je pro reálný trading důležitý?

Googlil jsem co to je a jakože nějaká data chybí...ale nevím přesně co chybí. To nebudu mít nějaké úseky dat abych z nich udělal pořádný kompozitní volume profil?

Nebo jakože to nejsou back adjusted data?

Díky za odpověď,
Radek

Odesláno

Ad AMP+ Rhitmic.
Prosím více používejte zde na fóru "Vyhledávání", toto bylo minimálně ode mne zodpovězeno 3x.

Rithmic data mají historické data, ale jen minutové a ne i tickové.
Pro praktický trading je to zcela v pořádku a ve skupině FIMS je nás mnoho co tuto kombinaci používají.
Pokud např. obchoduji FIMS přístup, tak mám zapnuté grafy od cca 15:00 (15:30 je open US seance) a bez problému se mi tahají live data, které potřebuji. To jest minutové data, tickové data a ještě ask/bid data.
Problém by nastal, pokud by mi např. na 10 minut vypadl internet, tak těch 10 minut bych měl pouze v minutových datech a ne tickových a ask/bid.
Ale jak jsem psal, pro 99% začínajících traderů je tohle řešení absolutně v pohodě.

Odesláno

A zadal jste tento dotaz už do google? :(

ach jo.... Rithmic nepodporuje TICK, ale ti co používají Sierru (což je u FIMS většina) ji mají od Sierry zdarma...

SanchezP Napsal:
-------------------------------------------------------
> A nevíte jestli ten rythmic podporuje indikátor
> TICK ?

Odesláno

Teď mi Miro říkal, že v Sieře jsou drženy příkazy SL a PT.
Takže když mě spadne počítač, tak může být velký průser.

Máte tohle nějak podchycené? Nebo se spoléháte jen na ten trade desk.

Díky za odpoveď

Odesláno

SanchezP: mám sierru na USB disku, když klekne počítat, vezmu záložní noťas, připojím USB disk a jedu dál ... USB disk pravidelně zálohuju :) Na trade desk moc nespoléhej, to mi přijde jako achilovka AMP

Odesláno

No jo, jenže když vypne proud...tak spadne počítač a pravděpodobně popadají i routery v celem domě i s internetem.

To máš na tom notasu nějaký další speciální internet od mobilního operátora? To tam natom notasu ale můžeš tu sierru mít nainstalovanou na HDD a neřešit to fleškou ne?

Díky

Odesláno

Pro mě je to třeba novinka (mám NT), že Sierra drží SL a PT jen u sebe. Pro intradenní je to asi jedno, vidíš že ti spadne PC, tak připojíš mobil, kde už většina lidí internet má a pohoda, jedeš dál. Nebo?

Roman

• Vytvořit...