Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

jasně ... to mi je taky fuk ... ale vadí mi to, že mi účtovali leden když jsem to měl od 27.1. :) (tak tedy 4 dny a ne 1 - jsem to popletl ale to není důležité).

aspoň že mi zatím neúčtují ten CME poplatek 15$ nebo kolik to má být ... to asi až otevřu live obchod.

Odesláno

Zdravim Honzin,

mate skusenosti s TTNet? Ja prave prechadzam u AMP z NT na Sierru a p. Sabo mi dal na vyber medzi TTNet a Rithmic a kedze je cena rovnaka (25 USD mesacne za balik 5) a nevedel mi povedat, ktore su kvalitnejsie, tak som vzal TTNet.. V NT mam CQG, dnes som robil porovnanie napr. na 2 min footprinte a aj ked celkove VOL je rovnake, su tam velke rozdiely v bid a ask hodnotach.. Prepnut na Rithmic sa to vraj da po mesiaci, takze mam este cas, len by som rad vedel, ake mate skusenosti, ci ste to porovnavali s inymi datami atd.. Vopred vdaka!

Tomas

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, pár stránek zpátky jsem psal své postřehy po založení live účtu AMP + SierraChart Level5 + Rithmic data. Jsou tam i poplatky. Internet mám přes místního wifi poskytovatele a ani s AMP, ani s Rithmic daty nemám nejmenší problém.
Doporučuji se obrátit na Mira Sabo. Mluví česky, je velmi ochotný s čímkoli poradit a velmi rychle odpovídá jak na emaily, tak na zprávy přes Skype. Kontakt tu na něj taky někde je.

Odesláno

W8BEN: nevite nekdo, pri vyplnovani formulare W8ben (zakladani uctu) by podle me melo byt (viz priloha) "The beneficial owner is a resident of Czech Republic within the meaning of the tax treaty with that country " zatrzene, a ja to nemam zatrzene a nejde to zatrhnout ?! (zkousel jsem IE, firefox...) Mohl by mi nekdo napsat jak jak jste to meli vy pri zakladani uctu Diky....

28056

• Vytvořit...