Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl bych dotaz na někoho, kdo používá Orderflow v kombinaci NINJA 7 + AMP + CQG data, zda jsou tato data kvalitní a tudíž obchodovatelná jako např. SIERRA + RITHMIC.

Pokud mám life verzi NINJA 7 A VOLUME LADDER z BIG MIKE TRADING, tak se platí u AMP pouze 15 USD měsíčně burze a nic víc?

Díky.

"ÚSPĚCH NENÍ NÁHODA, JE TO VOLBA."

Odesláno

Sejna: nemám vyzkoušené, ale podle toho, co jsem se dočetl, tak kvalita dat Rithmic není moc dobrá, CQG je prý OK. Ale možná někdo povolanější by k tomu mohl napsat víc.
Mě by především zajímalo, jak zobrazit data od CQG do NT7, konkrétně VolummeLadderMetroEdition. Zkoušel jsem jejich demo, a tam se mi v tomto indikátoru nezobrazovaly žádné údaje... Jakou s těmito daty máte zkušenost? Díky.

Odesláno

Ahoj, používám kombinaci Ninja7 + AMP + CQG data od 15. ledna po kolapsu u Mirusu a jsem s tím spokojen. Obchoduji pouze trh TF a komisi mám 4,02 RT. Vůbec nic dalšího neplatím.

tzn.:
- mám free verzi o NT7
- nemám Static DOM (kde se platí za každý obch.)
- nemám aktivovány trhy NQ a YM (příplatek 5 USD/měsíc) ani ES (příplatek 7USD/měs.)
- nemám aktivován EUREX non-profesional (příplatek 23 USD/měs.)
- nemám aktivován SGX (Singapur - příplatek 68USD/měs.)

S daty jsem spokojen, jsou bez výpadků. Rozdíl od ZENFIRE nepoznám.

Petr

Odesláno

PetrJ81 ahoj, já mám taky tento datafeed- chtěl jsem se jen zeptat- používáš jen svíčkové grafy nebo i order flow?

Já mám CQG -NT7 - VolummeLadderMetroEdition .

Mě se zobrazuje v order flow nějak malé čísla na Bid a Ask, tak nevím jestli to tak má být, nebo jestli to je špatně?

Odesláno

to yord: Ty order flow myslíš v DOMu? Já vidím jen 5 úrovní v DOMU a nic víc. V poslední době jsou ta čísla menší než to bývalo, to je pravda, zhruba 60 - 120 na trhu TF (BID i ASK). Tohle nějak neřeším, obchoduji podle grafu. to Rob99: mám to tak v nastavení platformy viz přiložený obrázek

27677

Odesláno

2 PetrJ81:

No jasne... Tak si zopakuj kde se co obchoduje, co ktera zkratka znamena, prohlidni si poradne kolonku "Default (Free - No Monthly Fee), pak si pust Instrument Manager, naflakej si tam symboly YM, NQ, ES, pridej si je do portfolia a otevri si grafy...

Rob99

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

ako je to vlastne s datami k sierra chart cez amp? Na ich stranke k tomu nenajdem skoro nic. Posielali mail, ze data pre sierra chart poskytuje TTnet, ale o nich som cital, ze nie su moc vhodne pri pouzivani orderflow. Par ludi pisalo, ze pouziva Rithmic v spojeni so sierra chart. Su tieto data vhodne? Maju aj historiu?

Viete niekto porovnat (vyhody, nevyhody) tychto poskytovatelov dat? Jedna sa mi hlavne o pouzivanie orderflow s Package5 v Sierrachart

Dakujem

Odesláno

m.hunter:

velké a solidní srovnání různých poskytovatelů dat pro orderflow tradery je ve vlákně FIMS1.

Ale snad se nic nestane, když napíšu, že od AMP jsou vhodná data všechny krom právě TTNet.
Osobně používám Rithmic + Sierra level 5.

Odesláno

Honzin: od kdy máš SC L5 + Rithmic? ...

já od 27.1. ... do konce února jsem měl trial a včera mi přišlo vyúčtování za SC leden - duben ... by mě zajímalo jestli běžná praxe nebo nějaká chyba? i pokud bych neměl na únor trial tak za jeden účtovat celý měsíc? - to není ani v ČR :D

uvidím co na to Miro v pondělí.

Odesláno

vsn:

vyúčtování mi přišlo podobně, leden až duben. U mne to odpovídá (účet mám od začátku ledna) a neřeším, jestli mi to strhávají měsíčně nebo kvartálně. Pořád je to o cca 20 USD lepší cena, než klasicky Sierra Level 5 :).

• Vytvořit...