Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,
měl bych malý dotaz. Obchoduju přes NT, broker IB. Napadla mě možnost "levných" dat od AMP/CQG s tím, že bych chtěl i nadále obchodovat přes IB. Při zakládání účtu u AMP se dotazují, zda mám nějakého jiného brokera (futures účet). Váhám, jak odpovědět. Obávám se, že když uvedu pravdivé informace, tak mi účet zamítnou...? Nebo se pletu? Má s tímto někdo nějakou zkušenost?

Odesláno

to Obelix

díky za odpověď. Předpokládám, že to ale bude potřebovat stále nové e-mailové adresy...? Nebo nějak to budou mít ošetřené, aby to nešlo opakovaně.
Mám totiž problém, že v rámci dema se mi nezobrazují data do footprintů. Myslel jsem, že to je proto, že mám opakované demo nebo že v rámci dema je to bez hloubky trhu, ale to se mi zase nezdá...? Ptal jsem se na supportu na CQG, že se mi nezobrazuje hloubka trhu, a zda je součástí dema, ale odpověď žádná. Tak jsem z toho trochu jelen.

Odesláno

to emun
stačia ti 3 emaily a tie dookola men pri založení dema. V SuperDOM sa ti bude zobrazovať iba prvý BID a ASK nič viac to by si potrebolaval nejaku staršiu verziu NT7 aby ti zobrazovalo prvých 5 urovní v SuperDOM.

Odesláno

Obelixi,
díky moc za tip. Vyzkouším, ale obávám se, že bez footprintů to pro mě nebude stejně využitelné. Každopádně ještě jednou díky a přeju hodně zdaru.

Odesláno

Prave jsem si rozjel demo AMP (CQB) + Ninjatrader a chtel bych si stahnout historicka data. Jsem akorat trochu zmateny jako to udelat.

Mel bych stahnout data za kazdy kontraktni mesic tzn.
TF 03-14
TF 06-14
TF 09-14
TF 12-14
...

nebo staci vybrat soucasny kontraktni mesic TF 03-14 a dat stahnout data za poslednich treba 400 dni ?

Odesláno

to Svita

je to jak píšeš, stačí vybrat současný kontraktní měsíc TF 03-14 a dát stáhnout data za posledních třeba 400 dní, nebo si dej třeba 5000 dní, ať se ti stáhne co nejdelší historie

Odesláno

A k comu je vlastne dobre stahovat tieto data? nedaju sa ani prehravat, lebo ked chcete prehravat tak musite stiahnut po jednom dni cez external data feed. K comu je to dobre? vysvetli mi to niekto? Alebo azda rychlejsie nacitava ked sa spusta graf? alebo ako?

Odesláno

to Stranger

je to pouze rada jak si stáhnout nějakou historii statických dat, nic víc nic míň. Jak s tím kdo naloží a k čemu to potřebuje je už jeho věc. Samozřejmě v grafu kde člověk obchoduje nepotřebuje mít zobrazeno pět let nazpět.

Odesláno

Zdar Fundovali jste někdo účet u AMP přes FIO. Snažím se tam nějak nacpat všechny potřebné data, ale jsem z toho ztochu zmatený, viz obrázek. Chce to po mě jiný SWIFT kód, není kam zadat adresu banky atd. Víte někdo co s tím?

27153

• Vytvořit...