Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to sublo, mdina, prasojed:

no já ten den měl po uzavření trhů ztrátu -1.700 usd (což nebyla ani ztráta 100 usd/kontrakt) + těch 114 usd za poplatky a ráno sem tam právě navíc ve výpisu měl těch 728 usd za něco co nevím (žádný obchod sem neudělal) a konečný stav tak za ten den dle výpisu byl -2542 usd....takže žádný že je jasný proč to je -841 usd (kdyby to tak bylo a ztráta byla jen těch 728 usd), tak je mi to naprosto jasný a nikde se neptám, ale ještě mi tam připočetli přes noc 728 usd (které uvádějí jako nějakou realizovanou ztrátu) a tak sem se zeptal ve fóru jestli s tím má taky někdo zkušenost - byl sem předtím u Mirusu a tam to bylo vždy v pohodě (u AMP sem cca 3 týdny) a live jedu u nich od února a tak s nima nemám ještě tolik zkušeností a jen mě to prostě zaskočilo - a v tu chvíli je jedno jestli sem multitradera nebo ne...to jen na vysvětlenou

Odesláno

kahiros:
moje odpoved vychazela z info, ktery jsi napsal a pocty byly jasny ... ted vidim, ze to byla jen mala cast celeho pribehu. Asi jsi mel spis okopirovat vypis aby info bylo cele.
... a co ti z AMP napsali? / jak ti to vysvetlili??

Odesláno

kahiros neviem ci so dostal uzu vysvetlenie z AMP ale napada ma jedna teoria.
Pises ze si obchdooval viacero kontraktov, takze ak bola strata 1700 tak mi vychadza takto teoria.
Nedrzal si poziciu az do zaverecnej s tym ze si nemal dostatocny ucet na pokrytie nocneho marginu a teda viem (raz sa mi to stalo v zaciatkoch) ze AMP samo uzatvara poziciu pred 22:15 cca 22:12 s tym ze potom je nejaka sankcia 30 ci 40 USD na kontrakt, takze ak si mal 1700 stratu a nebolo to ani 100 usd na kontrakt tak mozeem vychadzat z toho ze si obchodoval cca 18 - 20 kontraktov, ak je pokuta 40 usd tak * obchodovanych kontraktov, nevysvetluje tu stratu navyse v tvojom pripade?

Je to len teoria mozna na vysvetlenie, ine ma nenapada a urcite by som vyzadoval vysvetlenie a podal reklamaciu.

Odesláno

zatím nemám vyjádření od AMP, ale jakmile ho dostanu,tak to dám sem do fóra....včera sem zobchodoval 20kontratků za celou seanci a skončil na B/E a ráno na výpise o 180 usd méně - což dělá 9 usd za RT na kontrakt a to je fakt jako hodně - nevím kam na tyhle čísla chodí a netrpělivě čekám na odpověď

to stranger:
ne ne, určitě sem žádnou pozici nedržel do zavíračky - poslední obchod sem zavíral během amerického oběda (u nás to bylo něco po 18h),takže v tom to nebude....no sem zvědavej na jejich vysvětlení....

Odesláno

2 kahiros, stranger:

Napadlo mne to stejne co strangera.. protoze to s tou "pokutou" je to fakt.. (taky se mi to stalo :) ) No jsem zvedav jak dopadnes... urcite dej report..

Rob99

Odesláno

Ahoj,

jen na okraj, AMP si účtuje za "ruční" uzavření pozice nekryté dostatkem peněz na účtu $50 / kontrakt...

Ten jejich výpis asi není tak uplně přehledný. Když jsem ho ukázal účetní, tak (asi štěstím) začala skoro plakat.

:-))

Roman

Odesláno

kahiros: kdyz se podivas do sveho "Custom report" a uvidis pod Total Commission& Fees polozku $6 za commission (coz by odpovidalo tvym $9 za RT/contr) tak to muze byt zdroj problemu.
Podivej se na AMP Clearing=>Custom portal login...zaloguj se....=>Platform Setup...a kdyz mas zatrzen box/okenko s "Special-$300 day trading margins for" tak to je ono...box musi zustat nezatrzen. Ale to asi vis.

Odesláno

Nejdřív jsem si myslel, že je prima mít margin $300, že s malým účtem mohu obchodovat víc kontraktů. Ale když si to člověk spočítá, tak ta cena za RT, to je pak pěkná raketa!

Odesláno

Nemali ste dnes vypadky CQG pripojenie lebo mne to blblo vkuse od 15:30 do 17:30 radsej som to teraz vypol.
- chcem vediet ci som mal problem s pripojenim alebo to bolo CQG datami ? :(

• Vytvořit...