Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím,
má někdo zkušenosti s převodem peněz z účtu u RCG v eurech na účet u AMP? Převedou finance zase v eurech nebo to hodí do dolaru? Účtují si za převody mezi měnami poplatek? Hledala jsem to na stránkách AMP, něco jsem sice našla ale moc tomu nerozumím.
dík

Odesláno

u AMP se tě zeptají, jestli chceš otevřít USD nebo EUR účet, změna RCG-EUR na AMP-USD stojí 30 USD (účtuje si AMP), nicméně pokud u AMP-EUR budeš na konci měsíci v USD ztrátě, tak ta se propočítává z tvých EUR na USD a za to je nějaký poplatek (nevím kolik).

Odesláno

joseftf:
Díky, u Rithmicu ale zrovna neuvadí výši mesíčnoho poplatku, jestli nějaký je, ale nejspíše ano. Napíšu rovnou na AMP, jeslti teda někdo neví, jak to je..Viděl jsem srovnání dat IQ Feed, Zen-Fire a CQG na order flow grafu, Zen-Fire byly úplně stejná jako IQ Feed, CQG se lehce lišila, ale nic zásadního. Rithmic by snad tedy měla být stejná data, co je (byl) Zen-Fire.

Odesláno

U AMP za data Rithmic nic neplatíte.

A ano, Rithmic byl do konce roku 2013 dodavatel dat pro Zen Fire. Sám používám data Rithmic aktuálně se Sierrou a je to v pohodě, jako levnější náhrada místo IQ Feed je to ok.

Odesláno

Honzin:

Zdravim, pises ze pouzivas Rithmic a Sierru. Za sierru tiez nic neplatis? Mam ucet u AMP (CQG+Ninjatrader), ale chcel by som prejst na sierru, kvoli numbers barom. Len neviem ci sa za sierru plati.

Odesláno

Honzin:
Mockrát díky za info! :-) Mohu mít ještě pár dotazů? Chtěl bych se stejnou kombinací obchodovat FIMS. Proto mne zajímá, zdali SCH Level5 s Rithmic daty podporuje věci jako Numbers Bary (četl jsem, že Zenfire neuměl historii – musel být zapnutý SCH, aby se NB zaznamenaly). A dále, jestli umí data Rithmic poskytovat indikátor $tick.

m.hunter:
Dle výše uvedené kalkulačky je za Siera Chart Level5 platí 25USD/měs.
(Pokud se nepletu, pouze Level 5 podporuje Numbers Bary.)

Odesláno

joseftf:

Rithmic neobsahuje TICK, ale Sierra má vlastní, docela použitelný.
Sierra level 5 je komplet software balíček, takže má vše, tedy i numbers bary, více info na Sierra chart webu.
Rithmic od AMP má historická data, ale jen v min. záznamu, takže historická data ask/bid a tick data nenahraješ, zaznamenáváš jen data když máš nahozen datafeed live. Ale je to pořád použitelné řešení i pro FIMS.
Pokud chceš data Rithmic s tickovou a ask/bid historií, tak se ještě nejeví špatně Optimus Futures, více info si najdi sám na webu Optimus, něco o jejich datech je i na webu Sierry, případně jim přímo napiš...

Odesláno

Honzin, joseftf:

diky za info.

joseftf, ked budes mat nejake skusenosti s AMP a Sierrou daj prosim vedet. Takisto uvazujem o sierre kvoli FIMS, ale vela vyhod oproti Sierre ma prave Ninjatrader, ktory pouzivam teraz. Ale to uz je do ineho vlakna..

Odesláno

lordberry:

Dnes odpoledne jsem vyplnil žádost o "individual account" a digitálně podepsal všechny náležitosti + poslal kopie občanského průkazu. Teď se jen počká potvrzení na mail a vyplní "transfer form" ? Kde si vyberu data a platformu? Tzn. CQG/NT ??

("transfering firm" => vyplním platnou adresu RCG a platný stávající účet u RCG ?)

Díky za info

M.

• Vytvořit...