Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Michall89: Příkaz SL a PT včetně OCO vazby je držen u tebe v PC, tzn když ti v pozici klekne připojení na data od brokera, tak vlastně nemáš pozici chráněnou. Data CQG už tušim OCO vazbu umí, ale nemám s tím zkušenost protože kvůli neustálému vypadávání připojení byla nepoužitelná a musel sem přejít na Zenfire, kde tenhle problém není.

Odesláno

Pokud to tvrdí Miro, nejspíš to tak bude. Já DOM nepoužívám, pracuji v grafu v NT a jak už jsem psal, nepoužívám data CQG, která mohou mít jiné fce než Zenfire. Každopádně když mi vypadne připojení k internetu nebo napojení na data a cena se mi prožene přes PT nebo SL, nejsem vyplněn. Toť moje zkušenost.

Odesláno

Ahoj,
mám super zprávu pro ty, kteří mají účet u AMP futures. Přišel mi teď od nich email, že nově podporují program Sierra Chart. Data jsou ticková od CQG za 25/mo.

Sierra Charts | Trading Technologies | AMP/TTnet - AMP Client Pre-Release

We are now offering Sierra Charts to our customers.

Two Pricing Structures available:

1) Package 3 - Free - No Monthly Platform Fee

Includes Standard & Additional Features and Trading Functionality.

2) Package 5 - $25.00 per month

Includes all of Package 3 + Numbers Bars & TPO Profile Charts

This is available for live trading now to current AMP clients.

• 1 month later...
Odesláno

Ahoj všem může mi někdo poradit?
Je normální, aby mi na poplatcích a komisích ztrhli za jeden obchod cca 9.72 USD?
Je tam nějakej poplatek exchange 2.28 USD a komise za YM 6 USD????
Díky všem

May

Odesláno

to MayJ
exchange fees u YM je 1,14usd per side čiže 2,28usd za RT to je ok a k tomu si pripočítal 0,02 regulatory fees per side za RT 0,04 a zvyšok bude komis ak si mal dohodnute komisie ine tak to okamžite reklamuj dat 7,42 usd za obchod to je vela. Skus napisat Mirovi Sabovi

Odesláno

NQ mam 4,52 takto

Exchange USD 2.28 DR
NFA USD 0.04 DR
Clearing. USD 1.00 DR
CQG TRF USD 0.20 DR
Commission USD 1.00 DR

Mne sa to stalo tiez ze zle pocitali poplatky az cely tyzden(kym som si to vsimol) a potom som skopiroval vypis do mailu
poslal Mirovi Sabovi a na vypise na druhy den som mal rozdiel vrateni .

Ale treba reagovat ihned.

Odesláno

to BOBR

nemam učet u AMP ale u IB
exchange fees je rovnake pre všetkych brokerov aj regulatory fees
a komis tu si určuje broker sam
ja mam celkove naklady na jednu stranu 2,01usd čiže 4,02 za RT na NQ
komisisa 0,85 per side
exchange fees 1,14 per side
regulatory fees 0,02 usd per side
celkom 2,01 usd per side

• 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj všem co používají AMP s daty od Zenfire,
dostal jsem email od AMP, že od 18.12.2013 nebude AMP mít data od Zenfire. Je tu návod jak přejít na CQG nebo na datový zdroj AMP/TTNET.
Dnes je 19.12.2013 a grafy přes Zenfire mi nornálně běží (US indexy).
Nerozumím tomu.
Může mi někdo vysvětlit o co kráčí? Mohu dále být připojen na Zenfire?
Děkuji
Jirka

Odesláno

JiKos

V emaily sa aj dočítaš, že AMP presne nevie kedy presne zen-fire preruší datafeed a aby sa ti nestalo že ťa odpoja v otvorenom obchode, máš prejsť na alternatívny datafeed čo najskôr to je možné :)

Odesláno

JanTchi

Děkuji za reakci,
že bych měl někam přejít jsem také pochopil :)
Jak to řešíš ty? CQG? Máš s tímto zdrojem dat zkušenosti? A co AMP/TTNET, který je uváděn jako alternativa k CQG?
V emailu je popsán přestup na CQG.
Přiznám se, že o těchto zdrojích nic nevím. Do této doby jsem se touto problematikou nezabýval a řešil jsem grafy, patterny a situace na trhu :)
Nechám si poradit

Děkuji
Jirka

Odesláno

JiKos
Nieje začo :)
CQG používam už asi polroka (ale email mi prišiel tiež) a problém s výpadkom bol iba zo strany môjho internetového providera. Inač absolútna spokojnosť. (a zdá sa mi že CQG ide aj lepšie než zen-fire, aspoň z toho čom som zachytil z okolia). CQG občas nejde cez víkend, keď sa robí údržba na serveroch a podobne, ale myslím že tak to je u všetkých dodávateľov dát.
O AMP/TTNET neviem nič a popravde, ani som netušil že existuje. Takže o tomto druhom bude musieť informovať niekto iný.

J.

• Vytvořit...