Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem, chtěl bych poprosit jestli někdo už nemá zkušenosti z dřívejška.
Chtěl bych uzavřít účet u amp a nevím, zda si peníze nejdříve poslat na účet a pak někomu/někde napsat, že účet u nich ruším
a nebo rovnou někomu napsat o zrušení účtu s tím, že mi peníze pošlou sami vzhledem k tomu, žeu nich ukončuji aktivitu. Jde mi o to aby se nestalo to, když někomu napíšu, že chci účet u nich zrušit, aby nezačli dělat dusno - tomu chci předejít. Díky za odpověď (tu)

Odesláno

Ahoj,
vlastní zkušenost nemam, ale nevidim důvod proč by měli dělat dusno. Miro je pryč, ale jinak dneska velmi rychle reagovali. Zaškrtává se to do formuláře o výběru peněz a stojí to tušim 40 babek. Zkus se zeptat nového brokera, jestli neumí zařídit tenhle převod za tebe.

Odesláno

Ahoj díky za odpověď. Přes večer mě napadla ještě jedna věc a to ta, že když si u amp nechám nějaký ten dolar, tak aspoň se můžu dívat na cqg data a třeba i do budoucna se mi bude ten účet zase hodit, tak to nebudu muset zase zakládat. Myslím, že to bude asi lepší řešení. Takže zatím ho nechám otevřený

Odesláno

Stahoval někdo peníze z AMP zpět na účet? Jaký tam je poplatek? Popřípadě nějaký nápad, jak řešit vysoké kurzové rozdíly mezi bid/ask? Přemýšlel jsem na FIO založit devizový účet a tam pak nakoupit czk za usd...

Odesláno

Michall89 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
>
> Odkud je nejlevnější poslat peníze na nový AMP
> účet?

Airbank
Poplatek Příchozí / odchozí zahraniční platba a europlatba 100,- Kč / 100,- Kč

Odesláno

Pribináček: Přes AirBank jsem chtěl původně taky fundovat účet, ale nebyli schopni říct výši poplatků, která s převodem bude spojená...a to jak na pobočce, na infolince ani na FB stránkách. Přes KB to bylo dohromady cca 1400kč

Odesláno

DrakJRT Napsal:
-------------------------------------------------------
> Pribináček: Přes AirBank jsem chtěl původně taky
> fundovat účet, ale nebyli schopni říct výši
> poplatků, která s převodem bude spojená...a to jak
> na pobočce, na infolince ani na FB stránkách. Přes
> KB to bylo dohromady cca 1400kč

Já to pochopil tak, že to je celý poplatek (pokud nepočítám ještě poplatek za OUR). Budu to muset ještě prozkoumat. Jsem chtěl začít posílat peníze přes Airbank právě kvůli nízkému poplatku.

• Vytvořit...