Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím vás,

vybírala jsem peníze na začátku ledna. Přišly mi do 2 dnů. Také mne zarazilo, že stačí jen SWIFT mé banky, ale bylo to v pořádku. Jen jsem zápasila s napsáním částky. Prošlo ve tvaru př. 2,000.00 tzn. 2000 USD.

Snad to někomu pomůže.

Přeji hodně úspěchů.
Ivana

Odesláno

Sejna,

ja tú verziu mám ( Own for life, single Broker). Menil som brokera a nebol s tým žiadny problém, akurát som si zažiadal zmenu pripojenia k novému brokerovi. Pred kúpou si to ale nechaj od nich potvrdiť v maili.

Ivan

Odesláno

Pan Sabo, ste to Vy? Podpisat ste sa predsa mohol, ci nie?
Kedze som klientom AMP, dost ma tento prispevok prekvapil. AMP som si vybral aj kvoli Vam, kedze moja anglictina nie je najlepsia.. No nic, nepanikarim, pockam teda 4 dni a potom sa uvidi, co dalej..
Tak zelam spravne rozhodnutie!

Tomas

Odesláno

Caute, no ja som si v piatok otvoril ucet a ten pan Yury s ktorym som komunikoval mi v pohode pomohol takze asi je vsetko v poriadku v AMP. A pan Sabo by mal do prace prist v pondelok ale ako sa rozhodol to neviem.

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na 3 body.
1) ví někdo jaká je tedy situace s panem Sabem?
2) Pan Yury je také česko/slovensky mluvící?
3) Je vše v AMP v pořádku - žádné zásadní změny? Mám zde otevřený účet (min částkou) a již ho chci fundovat na reálný trading a ptám se proto abych neposílal peníze tam, kde je situace nejistá.
Děkuji všem za komentář (tu)

• Vytvořit...