Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zpravidla při obchodovani s brokerem téměř nekomunikuji, protože vše běži OK a není to potřeba.
V případě, že už nějaký problém nebo dotaz najde, tak broker je každý pracovní den na skypu a můžu věci řešit, jak chatem, tak volánim.
Příkazy se zadavaji skrze NT.
:)

• 4 týdny později...
Odesláno

Ahojte,
chtěl bych se zeptat někoho kdo má u AMP demo účet pro paper, po odeslání $500, které jsou nutné pro založení dema a zaregistrování se u společnosti je nějaká omezená doba pro to demo, nebo je někde pak ve smlouvě řečeno že např. po roce musím jet live??
Díky..
Honza

Odesláno

Ahojte, neviete kedy zacinaju riadne fungovat brokeri?
co som pozeral do calendara tak dnes je este sviatok v usa, ale zajtra uz neje zaznamenany ziaden sviatok okrem Azie.
Myslite ze zajtra to uz normalne bude frcat u brokerov?

Odesláno

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat na jednu věc.Poslal jsem 500 dolarů na účet AMP kvůli papertradování a zvolil si data k odběru CQG,od nich mi přišel mail s údaji a pro stažení NT7.Zatím mi stačí papertradovat,ale pro to potřebuji ATM atd.,postačí mi na sim účet jen free verze?S full verzí počítám do budoucna

Odesláno

ak otvoris ucet na papertradovanie, s 500 dolarmi tak pouzivat mozes len free verziu a to bez ATM a chart tradera. Ak chces plnohodnotnu NT musis si platit bud najomne alebo kupit jednorazovo. Ale over si to u Mira

Odesláno

Mozes tak ze bud si to budes platit, alebo si otvoris ucet u zen fire kazdy mesiac ale vzdy od inej IP. ale v takom pripade ucet u AMP na papertradovanie a backtestovanie nevyuzijes.

Miro je na skype amptrading_miro takze mu napis a pozaduj informacie priamo od neho.

• Vytvořit...